انجام پروژهای برنامه نویسی طراحی وب پی اچ پی php

انجام پروژهای برنامه نویسی طراحی وب پی اچ پی -09367292276 php

انجام پروژهای برنامه نویسی طراحی وب پی اچ پی php

انجام پروژهای برنامه نویسی طراحی وب پی اچ پی -09367292276 php

رشدانا » بلاگ » برنامه نویسی » طراحی سایت با php | راهنمای قدم به قدم

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276



رشدانا » بلاگ » برنامه نویسی » طراحی سایت با php | راهنمای قدم به قدم

در این مقاله با آموزش طراحی وب سایت با PHP با شما همراه خواهیم بود. php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور شبیه ASP است. PHP یک زبان قدرتمند برای ساخت وب سایت های پویا…

در این مقاله با آموزش طراحی وب سایت با PHP با شما همراه خواهیم بود. php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور شبیه ASP است. PHP یک زبان قدرتمند برای ساخت وب سایت های پویا است. این زبان اسکریپتی می تواند با HTML ادغام شود، کدهای PHP روی سرور تعریف می شوند و خروجی HTML و یا خروجی های دیگری تولید می کنند که کاربر می تواند ببیند. اینجا به مطالبی درباره طراحی سایت با PHP می پردازیم.
حتما بخوانید: چگونه برنامه نویسی را اصولی آغاز کنیم؟
php چیست؟

php یکی از زبان های برنامه نویسی  در سمت سرور است. به این معنی که کدهای این زبان روی سرور ترجمه می شود که از اصلی ترین کاربرد های آن می توان به طراحی وبسایت های دینامیکی (فعال) اشاره کرد.

دوباره نوشتن هسته ی این زبان و به وجود آوردن موتور پردازشی زند (Zend Engine) در راستای تاریخچه زبان برنامه نویسی php تحول بزرگی را ایجاد کرده است. این زبان برنامه نویسی در طول ۱۰ سال به مهم ترین وسیله برای پیاده سازی پروژه های وبسایت های دینامیکی تبدیل شده است. این زبان میتواند با HTML ترکیب شود و کارایی بالاتری را پیدا کند. برنامه نویسی php معمولا به این صورت انجام می شود که فرد برنامه نویس توسط یک کامپیوتر (یعنی می توان هنگامی را مثال زد که به اینترنت دسترسی ندارد) برنامه را بنویسد، اقدامات اولیه خود را روی آن انجام بدهد و پس از آن هنگام دسترسی به سرور این زبان را انتقال دهد.

طراحی سایت با php
php شامل چه قسمت هایی می باشد؟
۱- هسته زبان

همانگونه که از اسم آن پیداست هسته زبان بر روی کدها و زبان کار می کند که در ابتدا بر روی کدها کار می شود و آن ها را ترجمه می‌کند و سپس خط به خط به اجرای کدها می‌پردازد.
۲- واسط سرویس دهنده وب

بعد از آن که کدها توسط هسته ترجمه و اجرا شد، واسط سرویس دهنده، رابطه بین php و سرویس دهنده اینترنتی را برقرار می‌کند.
۳- ماژول های تابع

کدها و ابزار هایی است که از قبل نوشته شده‌اند و بر روی نرم‌افزار php قرار گرفته است به ما کمک بسیاری در جهت کد نویسی سریع و بهتر می کند، در صورتی که نوشتن این کدها خود به تنهایی زمان بسیاری را از ما خواهد گرفت.
طراحی سایت با PHP یا CMS؟

اکثر نیازهای طراحی سایت با استفاده از CMS‌ها انجام می‌شوند. با این حال در برخی موارد که نیازهای پروژه خارج از محدوده توانایی و ویژگی‌های سیستم های مدیریت محتوا باشد، نیاز به برنامه نویسی اختصاصی سایت با یکی از زبان های برنامه نویسی حل می شود.

 
حتما بخوانید: سیستم مدیریت محتوا CMS چیست و چه کاربردی دارد؟

 

در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد سایت‌های طراحی شده با زبان PHP طراحی شده‌اند. این درصد بالا بدون شک به دلیل مزیت‌های این زبان به سایر زبان های دیگر است.
php در طراحی وب چه کاربردی دارد؟

php بیش‌ترین تاثیر را برای خلاصه کردن کدهای صفحات وب دارا می‌باشد. ما تابع‌ها و متدهایی را توسط این زبان در طراحی سایت تعریف می‌کنیم و در هر موقع که احساس نیاز به آن‌ها پیدا کردیم در برنامه مورد نظر از آن‌ها استفاده می‌کنیم و یا به فراخوانی آن متد یا تابع می‌پردازیم. همچنین این زبان برای اداره سیستم‌های پایگاه داده استفاده می‌شود. به وسیله این زبان می‌توان از پایگاه داده خویش به طور سودمند و بهینه استفاده کرد و از اتلاف اضافی فضای پایگاه داده جلوگیری کنیم. به طور کلی php در اسکریپت نویسی سرور یک وبسایت تمرکز دارد. به همین منظور شما می‌توانید از قابلیت‌هایی که برنامه‌های CGI انجام می‌هد بهره‌مند شوید. به طور نمونه تولید محتوا برای صفحات پویا یک وبسایت، جمع آوری فرم داده‌ها و یا دریافت و ارسال آنلاین را می‌توان در نظر گرفت.

با استفاده از این زبان شما به خروجی HTML محدود نخواهید شد. از قابلیت‌های آن می‌توان به خروجی فایل‌های pdf، تصاویر و حتی فیلم‌های فلش (به وسیله libswf و مینگ) اشاره کرد؛ همچنین شما می‌توانید به آسانی از انواع متون مانند XHTML و سایر فایل XML نیز خروجی بگیرید.

 
طراحی سایت php چیست و چگونه آغاز می‌شود؟

با استفاده از زبان php، که یک زبان اسکریپت جاسازی شده html است، می‌توانید انواع سایت‎‌های داینامیک را طراحی کرد. صفحاتی که با استفاده از این زبان ایجاد می‎‌شوند، همگی دارای پسوند php. هستند. نه تنها در مدیریت محتوا می‎توان از این زبان استفاده کرد، بلکه در تجارت الکترونیک، ایجاد وبلاگ و بولت‌های صفحه نیز کارآیی دارد. طراحی سایت با استفاده از php بسیار آسان است و به دلیل منبع باز بودن آن، به صورت کاملا رایگان در اختیار عموم قرار می‌گیرد. به منظور طراحی سایت با استفاده از زبان php لازم است گام‎‌های زیادی را قبل از آغاز طراحی طی کنید.

 
حتما بخوانید: تمام آن چیزی که باید درمورد PHP بدانید

 
طراحی سایت php را از پایه شروع کنید

قبل از آن که کار خود را با زبان php شروع کنید، بهتر است اطلاعات لازم درمورد OOP (Object Oriented Programming) که نوعی برنامه‌نویسی شی‌گرا است را به دست آورید. بدین ترتیب به درک خوبی از php می‌رسید و می‌توانید در سطح پیشرفته‌تری کار خود را پیش ببرید.
php را نصب کنید

در ابتدا لازم است به این اطمینان برسید که شرکت میزبانی مورد نظرتان اجازه دسترسی به php را به شما می‌دهد یا خیر؟ معمولا آخرین ورژن php بر روی هاستی که خریده‌اید، نصب شده تا بتوانید نرم‌افزارهایی مانند وردپرس را بر روی آن نصب کرده و کار خود را آغاز نمایید. اگر به هر دلیلی php بر روی هاست شما نصب نشده، لازم است ابتدا این کار را انجام دهید.
دستورالعمل‌‎ها را دنبال کنید

زمانی که پلتفرم مورد نظرتان را نصب کردید، لازم است به بعضی از دستورالعمل‌های php مسلط باشید تا بتوانید آن چیزی که نیاز دارید را در صفحات، فراخوانی کنید. دستورات php را در داکیومنت html بگذارید.
فایل پیکربندی اصلی را فراموش نکنید!

بهتر است به جای تنظیماتی که به منظور اتصال به پایگاه داده انجام می‌دهید، یک فایل پیکربندی مستقل بسازید و به صورت مداوم آن را به روزرسانی کنید، سپس در اسکریپت php خود قرار دهید. بدین ترتیب هر زمانی که بخواهید تغییراتی بر روی آن اعمال کنید، کارتان راحت‎‌تر خواهد بود. طراحی  و کدنویسی یک سایت از ابتدا کار چندان راحتی نیست. همچنین بخشی از زمان شما برای چک کردن کدها و برطرف کردن خطاها صرف می‌شود. به همین دلیل پیشنهاد می‎‌کنیم که در قالب یک چارچوب یا پلتفرم این کار را آغاز نمایید. سیستم‌های مدیریت محتوای زیادی مانند وردپرس وجود دارند که کار توسعه دهندگان را بسیار راحت کرده‌اند.
مراحل طراحی سایت با php

حال که تا این قسمت از مطلب با فریمورک‌ها و مراحل ابتدایی طراحی سایت با استفاده از php آشنا شدید، نوبت به آن می‌رسد که به شما بگوییم چگونه می‌توانید با به کارگیری زبان php سایت موردنظرتان را راه‎‌اندازی کنید. برای شروع کار، بهتر است طرحی که در ذهن دارید را با استفاده از نرم‌افزارهای گرافیکی طراحی کنید و ساختار کلی سایت را مشخص نمایید. همچنین محتوا و صفحاتی که به هم مرتبط هستند را نیز تعیین کنید. در ادامه، مراحل نمونه‌ای از صفحه مجزا که با به کارگیری php نوشته شده را توضیح می‌دهیم. این صفحات با محتوای html نوشته شده و در نهایت پس از ایجاد فایل index.php می‌توانید آن را بهینه‌سازی کنید.
هدر سایت

در ابتدای طراحی قرار است سه صفحه بسازیم که براساس ساختار هدر، متن و فوتر ایجاد می‎شود. همان‌طور که می‌دانید هدر، اطلاعات عنوان سایت است که به همراه اطلاعات پایه‌ای، html و ارجاعات css نیز در آن درج می‎شود. نام این فایل را header.html می‌گذاریم.
بدنه سایت

قسمت Body یا همان بدنه سایت، بخش محتوایی سایت است که اطلاعات مورد نظر کاربر در آن قرار می‌گیرد. این صفحه با عنوان body.html ایجاد شده و اطلاعاتی که قرار است در دید کاربر قرار بگیرد را در این بخش ذکر می‌کنیم.
فوتر سایت

در مرحله کدنویسی فوتر سایت، نام فایل را footer.html می‎‌گذاریم و محتوای مدنظرمان را به آن اضافه می‌‎کنیم. شما می‎‌توانید اطلاعاتی مانند تماس با ما، اطلاعات کپی رایت و یا لینک‌‎های مهم را در این قسمت قرار دهید. در انتها، سه فایلی که تا این قسمت کدنویسی کرده‎‌اید را در دایرکتوری html قرار دهید. تا این بخش شما یک سایت ابتدایی طراحی کرده‌اید و به وسیله آن می‌توانید نتایج اسکریپت php را ببینید.
ایجاد اسکریپت مقدماتی echo

به منظور کامپایل کردن کدهای نوشته شده در یک صفحه، باید از دستور echo استفاده کنید. echo یک تابع ابتدایی php است که نحوه فرمت سینتکس php را به شما نمایش می‌‎دهد. همان‎طور که در زیر می‌بینید، تمامی اسکریپت‎‌های php با ?>  آغاز و با <? به پایان می‎‌رسند. همچنین عبارات با علامت ؛ بسته می‎‌شوند.

<?php echo file_get_contents(“html/header.html”);?>

<?php echo file_get_contents(“html/body.html”);?>

<?php echo file_get_contents(“html/footer.html”);?>

پس از انجام این مرحله، فایل را ذخیره کرده و بر روی سرور بارگذاری نمایید. حال در مرورگر خود آدرس فایل index.php را وارد کنید. همچنین با قرار دادن کد زیر، اعلان کپی‎رایت و به روزرسانی خودکار فعال خواهد شد.

<p>Copyright © CM Cawley <?php echo date(“Y”);?></p>
چند نکته مهم!

طراحی سایت با استفاده از php نکات ریز و درشت فراوانی دارد که برای توضیح تک تک آن‎‌ها نیاز به نوشتن چندین مقاله و شرح همه بخش‏‌ها می‎‌باشد. اما در اینجا قرار است چند مورد از مهم‎ترین این نکات را بازگو کنیم.
نکته اول: یادگیری نکات امنیتی در زمان استفاده از بانک اطلاعاتی

زمانی که قرار است از بانک اطلاعاتی استفاده نمایید، باید بدانید که خطرات امنیتی مانند انواع حملات سایبری، امنیت سایت شما را تهدید می‎‌کند. به منظور جلوگیری از این حملات و آسیب‌‎های احتمالی، پس از یادگیری کلیه دستورات php، به سراغ فراگیری کدنویسی امن بروید. البته این مرحله پس از تسلط کامل شما به زبان php است.
نکته دوم: انتخاب یک ویرایشگر کد (Code Editor)

شما به یک ویرایشگر کد نیاز دارید که به شما در یادگیری کدگذاری کمک کرده و اشتباهات را مشخص می‌کند.
نکته سوم: از فریمورک استفاده کنید

در بخش‌‎های قبلی درمورد فریمورک‎های php و انواع آن صحبت کردیم. نوشتن کد از ابتدا، کار را بسیار سخت و طولانی می‎کند. بنابراین از فریمورک‌ها استفاده کنید تا بخش‎هایی از کدها را در اختیار داشته باشید و بتوانید آن‌ها را با نیاز خود تطبیق دهید. سایر نکات مهم در طراحی سایت با استفاده از php را در ادامه آورده‎ایم:

    فعال کردن گزارش خطاها یا log گیری
    از توابع داخلی استفاده نمایید.
    یک php Exception Handler اضافه کنید.
    با سایر توسعه دهندگان در ارتباط باشید.

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


 
فریم ورک های برنامه نویسی PHP

برای بهبود کیفیت، امنیت، سرعت و کارایی برنامه‌ها و سایت‌های نوشته شده با PHP، ابزارهایی با نام فریم ورک ایجاد شده‌اند که کاربران را در رسیدن به هدف‌های لازم در هنگام طراحی سایت با PHP یاری می‌رسانند. این ابزارها به صورت پیوسته در حال توسعه و بهبود هستند و در نتیجه استفاده از آن‌ها سبب می‌شود به روز رسانی سایت و کتابخانه‌های استفاده شده در آن بسیار آسان باشد.

چند نمونه از مهم‌ترین فریمورک‌هایی که در طراحی سایت با استفاده از php بسیار کارآیی دارند را در ادامه معرفی خواهیم کرد.
فریمورک لاراول (Laravel Framework)

فریم ورک لاراول

همان‌طور که می‌دانید، زبان برنامه نویسی php دارای فریمورک‌های زیادی است. لاراول یکی از پرطرفدارترین و بهترین فریمورک‌های این زبان می‌باشد. میزان محبوبیت این فریمورک به قدری است که توانسته طی زمان اندکی جایگاه قابل توجهی برای خود کسب کند و به نخستین گزینه توسعه‌دهندگان برای طراحی برنامه‌های پیچیده تحت وب تبدیل شود. لاراول بر مبنای معماری MVC است و به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است. در مقایسه با سایر فریمورک‌های PHP، لاراول امنیت و سرعت توسعه بیشتری داشته و شما می‌توانید بدون نیاز به اعمال تغییرات در کدهای اصلی، عملکرد بخش‌های زیادی را عوض کنید.

 
پیشنهاد ویژه: آموزش فریم ورک لاراول Laravel پروژه محور

 
فریمورک (Symfony)

سیمفونی مجموعه‌ای از کامپوننت‌های php است که مبتنی بر معماری MVC بوده و در مقایسه با دیگر فریمورک‌های این زبان، تنها سیمفونی تمام قوانین و استانداردهای php را رعایت می‌کند. این فریمورک خیلی راحت بر روی سایر پلتفرم‌ها نصب و کانفیگ می‌شود. یکی از ویژگی‌های قابل توجه آن قابلیت استفاده از کامپوننت‌های php می‌باشد. سیمفونی انجمن‌های آموزشی زیادی دارد و در صورت بروز هر مشکلی می‌توانید خیلی راحت پاسخ سوال خود را بیابید. از دیگر فریمورک‌های زبان php که در طراحی سایت استفاده می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    فریمورک Yii۲
    فریمورک CakePHP
    فریمورک Codeigniter
    فریمورک Zend
    فریمورک Phalcon

ابزارهای مورد نیاز برای طراحی سایت در کنار PHP

PHP یک زبان برنامه نویسی است و برای طراحی سایت کافی نیست. استفاده از ابزارها و زبان های دیگر برنامه نویسی برای ایجاد و طراحی یک سایت با کیفیت مورد نیاز است.برخی از این زبان ها عبارت اند از: HTML، CSS، JavaScript، jQuery

 
دوره پیشنهادی: آموزش طراحی وب سایت حرفه ای

 
یادگیری PHP چگونه است؟ سخت یا ساده؟

php  زبانی فوق العاده است، اما یادگیری آن در مراحل ابتدایی بسیار!! ساده و آسان میباشد. کافیست منبع آموزشی خوبی را پیدا کنید تا بتوانید این زبان کاربردی را قورت دهید. زمان یادگیری این زبان برای کسانی که زبان های برنامه نویسی دیگری را آموخته اند بسیار کم است اما برای کسانیکه اولین تجربه برنامه نویسیان است حدود یک ماه به طول می انجامد.

بعد از یادگیری مقدمات، مباحث پیشرفته‌تر و حرفه‌ای تری نیز در PHP وجود دارند که طبیعتا یادگیری و تسلط به آن‌ها نیاز به زمان، انرژی و تلاش بیشتری دارد. اما برای شروع، خیلی راحت و سریع میتوانید اقدام کنید و نگران هیچ چیز نباشید!

زبان های طراحی سایت
پیش نیاز های php چیست؟

تسلط بر روی html/css و آشنایی مختصر با سرور و پایگاه داده کمک بسیاری در فهم شما می‌کند. این کار باعث کاهش زمان یادگیری و بالا بردن کیفیت یادگیری می‌شود.

 
جمع بندی

همان‌طور که در ابتدای مقاله گفتیم، درست است که تاکنون cmsها توانستند در طراحی و راه ‎اندازی وبسایت‎‌ها نقش پررنگی را ایفا کنند، اما باز هم در برخی موارد این سیستم‎‌ها پاسخگوی نیاز توسعه دهندگان نیستند و لازم است به منظور طراحی یک سایت باکیفیت، از php یا یک زبان برنامه نویسی دیگر استفاده شود. در این مقاله شما را با ویژگی‎‌ها و مهم‎ترین فریمورک‎‌های php آشنا کردیم. همچنین با اصول اولیه، مراحل طراحی یک سایت با استفاده از این زبان و ابزارهای موردنیاز php، به صورت خلاصه آشنا شدید. طراحی یک سایت php نیاز به دانش کافی برنامه‌‎نویسی و تسلط کامل بر این زبان دارد و لازم است قبل از هر چیز به خوبی با قواعد و شیوه کدنویسی آن آشنا شوید.
مدیر سایت
۱۴۰۰
0 3,159 خواندن این مطلب 6 دقیقه زمان میبرد
آشنایی با طراحی سایت

آیا می‌خواهید نحوه ایجاد یک وب سایت اساسی را بیاموزید؟ ممکن است شروع به کار با HTML کرده باشید، اما این روزها بهترین راه حل طراحی سایت با php است.

در حالی که برای شروع به دنبال کسب دانش HTML هستید، PHP به بهترین گزینه برای ایجاد وب سایت‌ها، چه ایستا و چه پویا تبدیل شده است.
با این مقاله همراه ما باشید تا شاهد نحوه ی طراحی سایت با php باشید و مطلب مفیدی در این زمینه بیاموزید.

 

لوگو طراحی سایت با php

قبل از شروع طراحی سایت، مطمئن شوید که یک ویرایشگر متن ساده یا محیط توسعه آماده PHP نصب کرده‌اید. می‌توانید برنامه نویسی با زبان php را با ابزاری ساده به مثل notepad Windows شروع کنید. Notepad ++ نیز گزینه بسیار مناسبی است.

همچنین باید یک وب سرور PHP داشته باشید تا فایل‌های خود را در آن بارگذاری کنید. ممکن است یک سرور از راه دور یا یک رایانه محلی با یکی از محیط‌های زیر را نصب کرده باشید:

LAMP (Linux ، Apache ، MySQL ، PHP) یا WAMP (Windows ، Apache ، MySQL ، PHP)

 

موضوع دیگری که اغلب در مبحث طراحی سایت با php مطرح می‌شود مربوط به برنامه نویسی فرانت اند و بک اند است.

فرانت اند (Front End)، به بخش قابل مشاهده‌ی یک web site یا نرم افزار توسط کاربران می‌گویند.

فرانت اند، کدهایی که برای کاربر غیر قابل فهم هستند را در قالب ظاهری گرافیکی و بصری به آن‌ها نمایش می‌دهد تا بتوانند به راحتی از بخش‌های مختلف سایت استفاده کنند.

PHP در سمت سرور، برای ایجاد رندر سمت کلاینت در مرورگر وب استفاده می‌شود. برنامه سرور کد ارائه را از مرورگر بارگیری می‌کند، بنابراین از این نظر با قسمت جلویی نیز سروکار دارد. اما، PHP برای توسعه پیش فرض استفاده نمی‌شود.

کاربر صفحه وب هرگز یک خط کد PHP را نمی‌بیند. اگر میزبان توسط مدیر وب سرور به درستی پیکربندی شده باشد، به احتمال زیاد هرگز کد PHP واقعی به شما نمایش داده نمی‌شود.

در واقع، زبان‌های برنامه نویسی مختلفی برای بخش بک اند وجود دارند مثل php – asp.net – java یا پایتون و در مقابل زبان‌های برنامه نویسی زیادی در حوزه‌ی برنامه نویسی فرانت اند استفاده می‌شوند که سه زبان مهم و اصلی آن HTML و CSS و جاوا اسکریپت می‌باشد.

 
ساختار طراحی سایت با php چگونه است؟

در ابتدا باید بدانید که طراح وب سایت کیست و چه توانایی‌هایی دارد؟ یک طراح وب، باید شامل مهارت‌ها و توانایی‌های مختلفی در زمینه تولید و نگهداری وب سایت‌ها داشته باشد. زمینه‌های مختلف طراحی سایت با php شامل موارد زیر است؛

    طراحی گرافیک وب
    طراحی رابط کاربری
    تألیف کد استاندارد و نرم افزار اختصاصی
    طراحی تجربه کاربر
    بهینه سازی موتورهای جستجو

 

برای شروع آموزش طراحی سایت با php باید ابتدا با ساختار کلی آن آشنایی داشته باشید:

در سینتکس اصلی PHP از مجموعه‌ای از angled brackets استفاده می‌شود و انتهای هر تابع نیز از semi-colon استفاده می‌شود، به صورت زیر:

 

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


<?php [CODE…CODE]; ?>

 
صفحه پیشنهادی: دوره‌های آموزش PHP
آموزش php

 

در مبحث آموزش طراحی وب سایت از نظر صفحات وب، تقریباً همه‌ی کاربرد‌های php به استفاده از دستور echo متکی است. این گزاره به مرورگر دستور میدهد که متن و محتوای داخل نقل قول‌ها را در خروجی نمایش دهد. مثلا:

<?php print(“Hello World”)?>

توجه داشته باشید که HTML نیز در نقل قول‌ها گنجانده شده است. خروجی آن معمولاً به صورت زیر ظاهر می‌شود:

 

طراحی سایت با php

در روند ساخت وب سایت با PHP فرقی نمی‌کند که با چه کدی وب سایت خود را می‌نویسید، فقط قبل از ادامه کار باید ساختار سایت را بدانید.

این آموزش به شما نشان می‌دهد که چگونه یک صفحه واحد از فایل‌های PHP قابل استفاده مجدد ایجاد کنید. آن‌ها ممکن است برای ایجاد صفحات اضافی استفاده شوند، البته ممکن است روش دیگری را انتخاب کنید.

اما برای یادگیری طراحی سایت با PHP به صورت حرفه‌ای، باید به فریم‌ورک لاراول مسلط باشید. عموما وقتی صحبت از طراحی سایت با php می‌شود منظور همان فریم‌ورک لاراول است.

به هر حال هر طور که فکر می‌کنید سایت قرار است به توسعه برسد، وقت بگذارید و به همان شکل عمل کنید. در ابتدا می‌توانید یک طرح سریع روی یک تکه کاغذ بکشید و بعد از آن می‌توانید با توجه به طراحی اولیه وب‌سایت، محتوای مورد نظر یا صفحه‌هایی که به هم لینک دارند را مشخص کنید.

 

در این مقاله ما قصد ایجاد یک وب‌سایت PHP ساده را داریم. این سایت دارای یک صفحه است و با ۳ محتوای HTML مقدار دهی شده است.
قطعات کد و مثال‌هایی که در این مقاله طراحی سایت با php ارائه می‌شوند مربوط به یکی از پروژه‌ موجود در ریپوی گیت‌هاب می‌باشد.

 
مقاله پییشنهادی : چگونه با طراحی سایت به یک درآمد عالی برسیم؟
آموزش هک
شروع طراحی سایت با php

برای شروع طراحی سایت با php باید سه صفحه وب ساخته شود.
ساخت هدر/ header

کار خود را با ساخت هدر شروع می‌کنیم که در واقع این قسمت شامل اطلاعات مربوط به عنوان سایت ما است.
ابتدا کار خود را با ساخت فایل header.html شروع می‌کنیم و پس از آن اطلاعات مورد نظر را در هدر درج می‌کنیم؛

 

<!DOCTYPE html>
<html lang=”en”>
<head>
<meta charset=”UTF-8″>
<meta name=”description” contents=”About CM Cawley Biography website in PHP”>
<link rel=”stylesheet” href=”style.css” type=”text/css”>
</head>
<body>
<header>
<nav id=”navigation”>
<ul>
<li><a href=”index.php”>Home</a></li>
<li><a href=”about.php”>About</a></li>
<li><a href=”https://www.makeuseof.com/tag/author/ccawley/”>MakeUseOf</a></li>
</ul>
</nav>
</header>
<div id=”contents”>
درج محتوا در body

صفحات وب جدا از عنوان و تیتر دارای بدنه‌ای هستند که این بخش body نام داشته و برای درج محتوا از آن استفاده می‌شود. در واقع صفحه قابل مشاهده برای کاربران سایت دارای محتوایی هست که در بخش کد نویسی، درون Body قرار گرفته است.

پس می‌توانید یک صفحه به نام body.html ایجاد کنید و اطلاعاتی که می‌خواهید در صفحه نمایش پیدا کند را به آن اضافه کنید؛

مثال:

 

<p> مکتب‌خونه بزرگ‌ترین رسانه دیجیتال آموزش مجازی در ایران است که از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف مکتب‌خونه در دسترس قرار دادن آموزش با کیفیت بالا برای همه‌ی فارسی‌زبانان است. ما اعتقاد داریم که هیچ کس نباید به خاطر هیچ چیز از لذت یاد گرفتن محروم شود. نباید سن و سال، مکان، موقعیت یا امکانات مالی فرد، وی را از یادگیری و موفقیت باز دارد. </p><p> در این مقاله در رابطه با طراحی سایت با پی اچ پی مطالب مفیدی برایتان بارگزاری شده است.. </p>

 
ساخت فوتر/Footer

ایجاد قسمت پاورقی صفحه وب، مرحله بعدی از طراحی سایت با php است. فایلی با عنوان footer.html ایجاد می‌کنیم و مقداری محتوا به آن اضافه می‌کنیم. این محتوا می‌تواند شامل اطلاعات حق چاپ باشد یا شاید پیوندهای مفیدی برای هر یک از افرادی که از صفحه شما بازدید می‌کنند؛

 

</div>
<footer>
Contact me on Twitter: <a href=”https://www.twitter.com/TheGadgetMonkey”>@TheGadgetMonkey</a>
</footer>
</body>
</html>

حال صفحات وب سایت PHP خود را کنار هم قرار دهید.

با سه فایل جداگانه HTML در / html / می‌‌توانید از PHP echo برای کامپایل آن‌ها در یک صفحه استفاده کنید.

 

یک فایل PHP جدید به نام index.php با سه خط زیر در آن ایجاد کنید:

 

<?php echo file_get_contents(“html/header.html
ما قرار می‌دهد.

بسیاری از طراحان وب سایت برای توسعه یک وب سایت ساده و با قابلیت‌های اولیه به سراغ html می‌روند و از آن برای ساخت صفحات و ساختار کلی سایت خود استفاده می‌کنند. در صورتی که استفاده از html برای طراحی یک سایت حرفه‌ای کافی نیست و باید از گزینه‌های پیشرفته‌ترین همچون php کمک بگیرید. در ادامه این مطلب ساختار طراحی سایت با php را مورد برررسی قرار می‌دهیم و با آموزش قدم به قدم طراحی سایت با php با شما همراه خواهیم بود. اگر به فکر راه اندازی و توسعه یک وب سایت پیشرفته هستید این مقاله را از دست ندهید.

طراحی سایت با php
طراحی سایت با php چیست؟

پیش از پاسخ به سوال طراحی سایت با php چیست ابتدا بهتر است ماهیت و سازوکار php را مورد بررسی قرار دهیم. php مخفف عبارت Hypertext Preprocessor (پیش پردازنده‌های ابرمتن) است که اولین نسخه آن در سال 1994 توسعه یافت. همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم php یک زبان برنامه نویسی یا اسکریپت نویسی متن باز و سمت سرور است که بخش عمده کارکرد و فعالیت آن در قسمت پردازشی و بک اند وب سایت است. یعنی php برای طراحی ظاهر سایت کاری انجام نمی‌دهد و در بخش ارائه اطلاعات مختلف به پایگاه داده‌های سایت (Database) فعالیت می‌کند.

طراحی سایت با php نیز به معنای استفاده از این زبان برنامه نویسی برای راه اندازی و ایجاد صفحات مختلف سایت است. php نیزمانند هر زبان برنامه نویسی و یا سیستم‌های مدیریت محتوا دارای برخی امکانات و قابلیت‌هایی است که با استفاده از آنها می‌توانید یک وب سایت پیشرفته راه اندازی کنید.
چرا باید از php برای طراحی سایت استفاده کنیم؟

در چندین سال اخیر گزینه‌های مختلفی برای راه اندازی سایت در دسترس توسعه دهندگان قرار گرفته‌اند که html اولین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت شناخته می‌شود. پس از آن در کنار html از css نیز برای طراحی سایت استفاده شد و مدتی بعد نیز این دو زبان با یکدیگر ترکیب شدند و مورد استقبال طراحان وب قرار گرفتند. اما با توسعه وب سایت‌های پویا (دینامیک) گزینه‌های دیگری همچون ASP (که بعدها به ASP.NET تبدیل شد) و php به میان آمدند. بر اساس تحقیقات انجام شده php یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی دنیا است که تقریبا 82 درصد از وب سایت‌های طراحی شده در فضای وب با استفاده از این زبان طراحی و توسعه داده شده‌اند. که این رقم برای ASP حدود 16 درصد برآورد شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه ASP چیست رو لینک کلیک نمایید.

بنابراین با در نظر داشتن این میزان محبوبیت، طراحی سایت با php بسیار منطقی و هوشمندانه است زیرا این زبان برنامه نویسی به صورت متن باز و رایگان در اختیار شما قرار دارد. اما php تنها زبان برنامه نویسی موجود برای طراحی سایت نیست و زبان‌های دیگری همچون پایتون نیز وجود دارد که قابلیت‌های کاربردی را ارائه می‌دهند. طراحی سایت با پایتون یا php مهم‌ترین سوالی است که در این بخش مطرح می‌شود و برای پاسخ به آن باید بگوییم که انتخاب از میان این دو زبان برنامه نویسی به هدف شما از طراحی سایت و میزان مهارت‌تان در این حوزه بستگی دارد؛ زیرا php نسبت به پایتون دارای ساختار تخصصی‌تر و پیچیده‌تری است. از این رو بسیاری از توسعه دهندگان پایتون را به php ترجیح می‌دهند.

در این میان سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز یکی دیگر از رقبای جدی php برای طراحی سایت است که توسعه دهندگان را برای طراحی سایت با وردپرس یا php مردد می‌سازد. وردپرس نیز مانند پایتون دارای ساختار ظاهری و عملکردی ساده‌تری نسبت به php است و کار کردن با آن نیز بسیار ساده‌تر است. با این حال برای انتخاب از میان وردپرس و php باید به دانش و مهارت خود در زمینه کدنویسی و برنامه نویسی و همچنین هدف اصلی‌تان از طراحی سایت توجه داشته باشید.

مزایای طراحی سایت با php
مزایای طراحی سایت با php

طراحی سایت با php دارای مزایای بسیاری است که امکانات و قابلیت‌های کاربردی متعددی را در اختیار توسعه دهندگان قرار می‌دهد. از مهم‌ترین مزیت طراحی وب سایت با php می‌توانیم به رایگان بودن و متن باز بودن آن اشاره کنیم که دارای انجمن پشتیبانی فعال و به روز رسانی‌های مداوم است. سایر مزایای طراحی سایت با php شامل:
سرعت بالا

سرعت بالا یکی از مهم‌ترین مزایای طراحی سایت با php است که این موضوع ارتباط مستقیمی با سئو سایت دارد. زمان بارگذاری وب سایت‌های مبتنی بر php نسبت به سایر زبان‌های برنامه نویسی بسیار بالاتر بوده و همین موضوع نیز موجب بهبود تجربه کاربران خواهد شد.
انعطاف پذیری

انعطاف پذیری یکی دیگر از مزایای مهم طراحی سایت با php است که به شما امکان می‌دهد تا در حین طراحی و یا پس از پایان فرآیند توسعه وب سایت بتوانید تغییرات فنی لازم را در آن اعمال کنید. بدین ترتیب در صورت بروز خطا در کدنویسی نیازی به نوشتن مجدد کدها نیست و می‌توانید کدهای فعلی خود را ویرایش کرده و از آنها برای طراحی وب سایت استفاده کنید.
امکان ادغام با پلتفرم های مختلف

پی اچ پی دارای قابلیت ادغام سریع و آسان با پلتفرم‌ها و سیستم‌ عامل‌های مختلف همچون یونیکس، سولاریس و یونیکس است و همچنین می‌تواند با سایر تکنولوژی‌های پرکاربرد همچون جاوا ترکیب شود. یعنی برای ادغام این پلتفرم‌ها با یکیگر به توسعه و راه اندازی مجدد نیازی نیست و می‌توانید به راحتی آنها را در یک سیستم راه اندازی کنید.
امنیت بالا

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


امنیت بالا یکی دیگر از مهم‌ترین مزایای طراحی سایت با php است که با استفاده از لایه‌های امنیتی مختلفی طراحی شده و از اطلاعات وب سایت شما در مقابل حمله بدافزارها و هکرها محافظت می‌کند.
سفارشی سازی

قابلیت سفارشی سازی بودن نیز از دیگر مزایای مهم طراحی سایت با php است که با ارائه امکانات و قابلیت‌های متنوع، دست شما را برای طراحی بخش‌های مختلف سایت باز می‌گذارد. php دارای چندین کتابخانه و ابزار کاربردی است که با استفاده از آنها می‌توانید صفحات سایت را مطابق با هدف و رویکرد آن طراحی کنید که انجام این کار موجب بهبود عملکرد سایت خواهد شد.

مراحل ساخت سایت با php
مراحل ساخت سایت با php

پیش از شروع فرآیند طراحی سایت با php ابتدا باید یک صفحه ویرایشگر ساده و یا یک محیط مناسب برای توسعه پی اچ پی بر روی دستگاه خود نصب کنید. برای شروع کدنویسی php می‌توانید در ابتدای کار از یک ابزار ساده همچون Notepad ویندوز خود استفاده کنید. در کنار آن نیز باید به یک وب سرور php دسترسی داشته باشید تا بتوانید فایل‌های خود را در آن بارگذاری کنید. این وب سرور می‌تواند یک سرور از راه دور یا یک یا دستگاه رایانه محلی باشد که مجموعه LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) و یا WAMP (Windows, Apache, MySQL, PHP) بر روی آن نصب شده است. در نهایت نیز به یک برنامه FTP نیاز دارید تا بتوانید فایل‌های خود را بر روی وب سرورها آپلود کنید.

در مرحله بعدی باید با ساختار طراحی سایت با php و دستور زبان آن آشنایی داشته باشید. ساختار اولیه و مقدماتی php از یک سری براکت استفاده می‌کند که هر تابع آن نیز مانند مثال زیر با یک نقطه ویرگول (؛) به پایان می‌رسد:


مراحل طراحی سایت با php

در صفحات وب نیز تقریبا تمامی کاربردهای php بر پایه گزاره echo بنا می‌شوند. این گزاره به مرورگر فرمان می‌دهد که متن و محتوای موجود در گیومه‌ را در قسمت خروجی نمایش دهد. مانند:
طراحی سایت با پی اچ پی

به این نکته نیز توجه داشته باشید که html نیز در داخل گیومه‌ها قرار دارد که خروجی این مثال در نهایت به صورت زیر ظاهر می‌شود:

Hello World

برای شروع طراحی سایت با php باید صفحه اصلی وب را برای سایت خود بسازید تا اسکلت یا ساختار اصلی آن ایجاد شود. این سه صفحه اصلی شامل هدر، بدنه و فوتر است که در این بخش نحوه ساخت هریک از آنها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
طراحی سایت با php : ساختار (Structure)

در فرآیند طراحی وب سایت با php تفاوتی ندارد که سایت خود را با چه کدی می‌نویسید، شما به عنوان یک توسعه دهنده باید پیش از انجام هر اقدامی با ساختار سایت آشنایی داشته باشید. برای طراحی ساختار اولیه سایت ابتدا بهتر است طرح اولیه‌ای که در ذهن دارید را بر روی کاغذ پیاده کنید. در مراحل بعدی طراحی سایت با php می‌توانید با توجه به طرح اولیه‌ای که بر روی کاغذ ترسیم کرده‌اید،‌ محتوای مورد نظر یا صفحه‌هایی که به یکدیگر لینک دارند را مشخص نمایید. با مشخص شدن ساختار کلی وب سایت حال باید به سراغ طراحی سه صفحه اصلی آن بروید.

طراحی سایت با php
طراحی و ساخت هدر (Header)

هدر اولین قدم در فرآیند طراحی سایت در نظر گرفته می‌شود و در واقع بالاترین و ابتدایی‌ترین صفحه وب سایت است که کاربر پس از وررد به سایت با آن مواجه خواهد شد. هدر شامل اطلاعات اولیه و کلیدی وب سایت است که باید طوری طراحی شود تا علاوه بر کیفیت فنی بالا دارای جذابیت بصری نیز باشد تا کاربر نسبت به بازدید از وب سایت ترغیب شود. هدر سایت علاوه بر اطلاعات کلیدی همچنین شامل اطلاعاتی همچون استاندارد html و ارجاعات css برای مرورگر است که برای طراحی آن بهتر است با ایجاد یک فایل به نام header.html آغاز کنید و سپس اطلاعات مهم و کلیدی هدر را به آن اضافه نمایید.

آموزش طراحی سایت با php
درج محتوا در بدنه (Body) صفحات سایت php

دومین مرحله مهم در طراحی سایت با php قرار دادن محتوا در بدنه اصلی یا Body آن است. هر صفحه از وب سایت دارای بخشی به نام بدنه است که کاربر پس از ورود به سایت اقدام به خواندن محتواهای آنها می‌کند. شما نیز در حال حاضر به عنوان کاربر وبکده در حال مطالعه محتوای بادی وب سایت ما هستید. برای درج محتوا در بدنه سایت می‌توانید یک فایل به نام body.html ایجاد کرده و سپس اطلاعات و محتواهایی که می‌خواهید در بادی سایت نمایش داده شوند را در آن قرار دهید.

مراحل طراحی سایت با php
طراحی فوتر سایت (Footer)

طراحی فوتر اقدام مهم دیگر در فرآیند طراحی سایت با php است که مانند هدر، بخش مهمی از هر وب سایت در نظر گرفته می‌شود. فوتر در قسمت انتهایی تمامی صفحات وب سایت قرار دارد که در آن اطلاعاتی از قبیل آدرس و شماره تماس، حق کپی رایت، جدیدترین و یا پربازدیدترین مقالات، لینک‌های مفید، عضویت در خبرنامه و غیره درج می‌شود. برای طراحی فوتر نیز باید فایلی به نام footer.php ایجاد کرده و محتواهای دلخواه خود را به آن اضافه کنید.

طراحی فوتر با PHP

با قرار دادن این سه فایل HTML در دایرکتوری html می‌توانید از دستور echo در php به منظور کامپایل کردن آنها در یک صفحه جداگانه استفاده کنید. برای انجام این کار فایل جدیدی به نام index.php ایجاد کرده و محتواهای زیر را در آن وارد نمایید:
طراحی سایت حرفه ای با php

حال فایل خود را ذخیره کرده و آن را بر روی سرور آپلود کنید و پس از آن نیز در مرورگر خود آدرس فایل index.php را وارد نمایید. اکنون باید یک صفحه وب کامل را در مرورگر خود مشاهده کنید. البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که فایل واقعی php که در مرورگر باز کرده‌اید تنها متشکل از سه خط کد است. در نهایت نیز می‌توانید خط کد php زیر را که شامل اطلاعات مربوط به هشدار حق کپی رایت و تاریخ سال جاری است را مانند خط زیر به فایل خود اضافه نمایید:
آموزش طراحی سایت داینامیک با php

این کد ویژه در فایل index.php و در زیر فوتر نمایش داده می‌شود. در کد دستوری بالا نیز توجه داشته باشید که گزاره date("Y") عدد سال جاری را بر حسب چهار رقم نمایش می‌دهد. شما می‌توانید نحوه نمایش سال را با مراجعه به وب سایت W3Schools و بررسی فهرست‌های آن تغییر دهید. به عنوان مثال حرف کوچک y می‌تواند عدد سال را به جای چهار رقم به صورت دو رقمی نمایش دهد. شما همچنین می‌توانید از CSS به منظور موقعیت یابی و ارائه شکل و استایل خاص به وب سایت و عناصر مختلف آن استفاده کنید.

طراحی وب سایت با php به پایان رسید و شما با پیروی از قوانین و طی کردن دقیق مراحل گفته شده، اولین وب سایت خود را از صفر تا صد طراحی کردید. ساخت سایت با php یکی از محبوب‌ترین روش‌های طراحی سایت در میان توسعه دهندگان وب سایت شناخته می‌شود که یادگیری و اجرای آن نسبتا آسان بوده اما دارای ساختاری تخصصی است. از این رو برای طراحی وب سایت با php ابتدا باید با ساختار کلی و عناصر مختلف آن آشنا باشید تا بتوانید یک وب سایت حرفه‌ای کا

آموزش طراحی سایت با php

خیلی از ماها وقتی میخوایم یک زبان برنامه نویسی را یادبگیریم با مقدمات و اصول کدنویسی آن آشنا میشویم اما وقتی به طراحی یک پروژه واقعی و عملی میرسیم با کلی چالش و مسئله روبرو میشویم و نمیدانیم چطور باید این مسائل را حل کنیم و پروژه برنامه نویسی خودمان را انجام دهیم. در دوره آموزش طراحی سایت با php ما از صفر شروع میکنیم و بصورت کاملا پروژه محور آموزش ساخت سیستم مدیریت محتوا با php را بطور کامل از صفرتاصد یادمیگیریم.

 
پروژه دوره ( آموزش ساخت سیستم مدیریت محتوا با php )

آموزش ساخت سیستم مدیریت محتوا با php با تمام امکانات پروژه ای که در این دوره طراحی میکنیم و در طول دوره سعی شده امکانات مختلف و چالش های واقعی که در بازارکار بیشتر با آن مواجه میشوید آموزش داده شود تا شما برای اجرای پروژه های مختلف با امکانات مختلف مشکلی نداشته باشید. حالا بیاید با هم بخش های مختلف پروژه این دوره را بررسی کنیم.

 

بررسی پروژه نهایی دوره (پروژه ساخت سیستم مدیریت محتوا با php)
نمایشگر ویدیو
00:00
09:16

 

 

قالب سایت سیستم مدیریت محتوای پروژه

آموزش طراحی سایت با php

 

پنل ادمین سیستم مدیریت محتوای پروژه

پنل ادمین php

همانطور که در تصویر بالا میبینید ماژول های مختلفی در سیستم مدیریت محتوای پروژه نوشتیم که شامل مدیریت دسته بندی ها(منوی های اصلی) – مدیریت توشته ها (نمایش لیست نوشته و افزودن نوشته) – مدیریت برگه ها(نمایش لیست برگه ها و افزودن برگه) – مدیریت اسلایدر (لیست اسلایدر ها و افزودن اسلایدر) – مدیریت کاربران (لیست کاربران، سطح دسترسی کاربران، مشخصات کاربران) – ابزارک ها (افزودن چند ابزارک با یک بار اینسرت اطلاعات) – تنظیمات قالب و… میشود.

 

نمایش لیست دسته بندی ها(منوهای اصلی) با قابلیت رعایت سلسله مراتب

ادمین پنل php

یکی از تکنیک هایی که در تصویر بالا (نمایش لیست دسته بندی ها در پنل ادمین) استفاده شده این است که یادمیگیریدد چطور زیردسته هایی که متعلق به یک دسته بندی هستند را طبق قالب گرافیکی بالا (زیرفلش) نمایش دهیم. ضمنا همین دسته بندی هارا در خروجی وبسایت به عنوان منوهای اصلی بصورت آبشاری و زیرمنودار نمایش دادیم.

 

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


افزودن پست جدید در سیستم مدیریت محتوا

ایجاد پنل کاربری در php

در آموزش طراحی سایت با php یادمیگیرید اطلاعات پست را طبق تصویر بالا که شامل عنوان – محتوا (با ویرایشگر حرفه ای) – انتخاب دسته بندی و الحاق یک یا چند دسته بندی و انتخاب تصویر (آپلود تصویر) و… میباشد در دیتابیس درج کنید.

 

نمایش لیست نوشته در پنل ادمین

نکته ای که در نمایش لیست نوشته ها یادمیگرید این است که چطور دسته بندی هایی که به هر نوشته تعلق دارند را در این قسمت نمایش دهید. درواقع ارتباطی که بین نوشته و دسته بندی ها برقرار میکنیم نکته های بسیار مهم و کاربردی دارد که در این بخش بطور کامل یادمیگیرید.

 
زبان php را برای هر نوع بیزینس آنلاینی می توان توصیه کرد چرا که php یک زبان تحت وب می باشد و دقیقا برای اینکار ساخته شده است دقت کنید این زبان تقریبا 60 درصد وب را تحت سلطه خود دارد و بسیاری از cms ها و فریم ورک های حال حاضر تحت وب همگی برپایه php ساخته شده اند.

طراحی سایت با php یکی از مرسوم ترین روش های اجرای طراحی سایت است که از قدیم سایت ها با آن پیاده سازی می شدند، اما زبان php محدودیت ها زیادی دارد و زمان بر است که با وجود پیشرفت در زبان برنامه نویسی و ظهور فریمورک ها، استفاده از این زبان برای پیاده سازی سایت کمتر از پیش استفاده می شود، طراحی سایت php پیشنهاد نمی شود اما شما می توانید با همان هزینه این زبان سایت با فریمورک یا CMS های بهتری را برای سایت خودتون انتخاب کنید.

نقشه راه طراحی سایت با php در جاب تیم

نقشه راه طراحی سایت با php

اقتصادی

◀ نوع قالب: آماده با لایسنس

◀ طراحی صفحات ثابت مانند تماس با ما و بلاگ: بله

◀ چند کاربره بودن: بله

◀ بهینه سازی سرعت سایت: بله

◀ چند زبانه بودن: خیر

◀ فرم سفارش آنلاین: خیر

◀ فرم اخذ نمایندگی: خیر

◀ نصب گواهینامه ssl: بله

◀ چت آنلاین: خیر

◀ لیست علاقه مندی و جستجوی حرفه ای: خیر

◀ دسته بندی پیشرفته و سیستم کامنت: خیر

◀ پشتیبانی فنی: 6ماهه

◀ زمان تحویل: 10 روز کاری

 

شرکتی

◀ نوع قالب: اختصاصی

◀ طراحی صفحات ثابت مانند تماس با ما و بلاگ: بله

◀ چند کاربره بودن: بله

◀ بهینه سازی سرعت سایت: بله

◀ چند زبانه بودن: خیر

◀ فرم سفارش آنلاین: بله

◀ فرم اخذ نمایندگی: خیر

◀ نصب گواهینامه ssl: بله

◀ چت آنلاین: بله

◀ لیست علاقه مندی و جستجوی حرفه ای: خیر

◀ دسته بندی پیشرفته و سیستم کامنت: خیر

◀ پشتیبانی فنی: 1ساله

◀ زمان تحویل: 20 روز کاری

 

شرکتی اختصاصی

◀ نوع قالب: اختصاصی

◀ طراحی صفحات ثابت مانند تماس با ما و بلاگ: بله

◀ چند کاربره بودن: بله

◀ بهینه سازی سرعت سایت: بله

◀ چند زبانه بودن: بله

◀ فرم سفارش آنلاین: بله

◀ فرم اخذ نمایندگی: بله

◀ نصب گواهینامه ssl: بله

◀ چت آنلاین: بله

◀ لیست علاقه مندی و جستجوی حرفه ای: بله

◀ دسته بندی پیشرفته و سیستم کامنت: بله

◀ پشتیبانی فنی: 1ساله

◀ زمان تحویل: متغیر

 

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


فروشگاهی

◀ نوع قالب: اختصاصی

◀ طراحی صفحات ثابت مانند تماس با ما و بلاگ: بله

◀ چند کاربره بودن: بله

◀ بهینه سازی سرعت سایت: بله

◀ چند زبانه بودن: خیر

◀ فرم سفارش آنلاین: خیر

◀ فرم اخذ نمایندگی: خیر

◀ نصب گواهینامه ssl: بله

◀ چت آنلاین: بله

◀ لیست علاقه مندی و جستجوی حرفه ای: بله

◀ دسته بندی پیشرفته و سیستم کامنت: بله

◀ پشتیبانی فنی: 1ساله

◀ زمان تحویل: 30 روز کاری

 

فروشگاهی اختصاصی

◀ نوع قالب: اختصاصی

◀ طراحی صفحات ثابت مانند تماس با ما و بلاگ: بله

◀ چند کاربره بودن: بله

◀ بهینه سازی سرعت سایت: بله

◀ چند زبانه بودن: بله

◀ فرم سفارش آنلاین: بله

◀ فرم اخذ نمایندگی: بله

◀ نصب گواهینامه ssl: بله

◀ چت آنلاین: بله

◀ لیست علاقه مندی و جستجوی حرفه ای: بله

◀ دسته بندی پیشرفته و سیستم کامنت: بله

◀ پشتیبانی فنی: 1ساله

◀ زمان تحویل: 20 روز کاری

 
طراحی سایت با php چیست؟

یکی از زبان‌های برنامه نویسی محبوب و قدیمی Php است که از آن برای راه‌اندازی وبسایت و نیزساخت نرم‌افزارهای مبتنی بر وب استفاده می‌شود. در زمان‌های نه چندان دور تنها داشتن آشنایی نسبی با HTML برای راه‌اندازی سایت کافی بود ولی با پیشرفت علم و تکنولوژی و راه‌اندازی انواع سایت‌های حرفه‌ای تنها آشنا بودن با HTML کافی نبوده و برای طراحی سایت  باید از گزینه‌های پیشرفته‌تری همچون php کمک بگیرید.

PHP یک زبان برنامه نویسی متن باز، سمت سرور و HTML است که برای ایجاد صفحات وب پویا از آن استفاده می‌شود، منظور از منبع باز بودن PHP اینست که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار دارد. PHP می‌تواند هر کاری را که هر برنامه CGI می‌تواند انجام دهد، انجام دهد، اما نقطه قوت آن در سازگاری آن با بسیاری از انواع پایگاه داده است.

PHP به توسعه‌دهندگان وب اجازه می‌دهد تا محتوای پویا ایجاد کنند و با پایگاه داده‌ها تعامل داشته باشند، در واقع می‌توان گفت این زبان برنامه‌ریزی برای طراحی ظاهر سایت کاری انجام نمی‌دهد و در بخش ارائه اطلاعات مختلف به پایگاه داده‌های سایت (Database) فعالیت می‌کند. PHP به دلیل سادگی، سرعت و انعطاف‌پذیری‌– ویژگی‌هایی که آن را به سنگ بنای دنیای توسعه وب تبدیل کرده است- شناخته می‌شود.

 طبق آمار PHP توسط 79.1٪ از تمام وب‌سایت‌ها با برنامه‌نویسی سمت سرور شناخته شده استفاده می‌شود، و حتی استفاده از آن در دهه‌ی گذشته رو به افزایش بوده است. از جمله بزرگترین پلت‌فرم های وب که از PHP به عنوان زبان برنامه‌نویسی استفاده می‌کنند می‌توان به فیس‌بوک، ویکی‌پدیا، وردپرس و زوم اشاره کرد.

امروزه به دلیل امکان استفاده از PHP برای ساخت انواع سایت‌های ایستا و پویا و نیز یادگیری آسان آن طراحی سایت با php در میان توسعه‌دهندگان وب از محبوبیت بالایی برخوردار شده است. cms های زیادی از جمله وردپرس با زبان php طراحی می شوند و شما می توانید در طراحی سایت با وردپرس نیز از این زبان استفاده کنید. در نظر داشته باشید که ساخت سایت با php دارای مزایای متعددی است و امکانات مختلفی را برای توسعه وب‌سایت در اختیار شما قرار می‌دهد. پس اگر به فکر راه‌اندازی و توسعه یک وب‌سایت کاملا حرفه‌ای هستید این مقاله را از دست ندهید چرا که قرار است شما را با چگونگی طراحی سایت با PHP آشنا سازیم پس با ما همراه باشید.
طراحی سایت با php را به تیم تخصصی ما بسپارید

شرکت جاب تیم با اتکا به دانش روز و تجربه بالای متخصصان خود طراحی سایت با php را به بهترین نحو انجام داده و به مشاغل مختلف کمک خواهد کرد تا به کسب و کار خود رونق بخشند. تیم تخصصی جاب تیم امکانات بسیار گسترده‌ای را در اختیار کارفرمان عزیز قرار می‌دهد و به دلیل تجربه‌ی بسیار بالایی که دارد به شما یاری خواهد رساند تا بتوانید به کسب درآمد بیشتر و در نتیجه افزایش فروش برسید.

جاب تیم در تمامی مراحل با کارفرما در ارتباط بوده و با برگزاری جلسات مختلف به صورت آنلاین یا حضوری شرایطی را فراهم می‌کند تا کارفرما بتواند اهداف خود را بیان کرده و تغییرات مورد نیاز روی وب سایت را مطرح کند. با توجه به این موضوع سایت برای کاربران شخصی سازی خواهد کرد. برای دریافت مشاوره به صورت کاملا رایگان از مشاوران این مجموعه با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید تا زاویه دید مناسبی برایتان ایجاد شود.
چرا طراحی سایت با php را به جاب تیم بسپاریم؟

جاب تیم یکی از بهترین‌ها برای انجام طراحی سایت با php است در نتیجه شرایطی را برایتان فراهم خواهد کرد تا بتوانید خود را از رقبا متمایز جلوه داده در نتیجه نظر بسیاری از کاربران را جلب کنید. برخی از مهم‌ترین نکات مثبت در مورد آژانس جاب تیم نسبت به سایر شرکت‌ها به شرح زیر خواهند بود.

    پشتیبانی: از نکات مثبت در مورد این مجموعه باید به پشتیبانی از وب سایت اشاره داشته باشیم، متخصصان در این زمینه تمامی باگ‌ها را برطرف کرده و شرایطی را برایتان ایجاد خواهند کرد تا در صورت بروز مشکلات احتمالی تا یک سال بتوانید از خدمات این شرکت بهره مند شوید.
    تحویل کار در زمان مشخص: پرسنل مجرب جاب تیم زمان طراحی سایت با php رابه طور دقیق مشخص کرده و به همین دلیل در زمان تعیین شده آن را در اختیارتان قرار می‌دهند. همچنین با ارائه پکیج‌های مختلف این امکان را به وجود می‌آورند بتوانید در کوتاه‌ترین زمان سایت را تحویل بگیرید.
    سابقه فعالیت: جاب تیم سال‌هاست که در حوزه طراحی سایت با php فعالیت دارد و پروژه‌های زیادی را در این زمینه با موفقیت به پایان رسانده در نتیجه می‌توانید با مشاهده نمونه کارها به راحتی به آن اعتماد کرده و از خدمات امکانات این شرکت استفاده کنید.

طراحی سایت با php چقدر هزینه دارد؟

طراحی سایت با php چقدر هزینه دارد؟

برا برآورد هزینه طراحی سابت با php  باید به مواردی توجه داشته باشید، یکی از مهمترین موارد درخواست امکاناتی است که کارفرما به شما اعلام می کند و همچنین نوع سایت خیلی تاثیر گذار است،اما طراحی سایت با php نمی تواند تمامی امکانات سایت های پیشرفته را داشته باشد، ما به شما پیشنهاد می دهیم از یک فریمورک برای نوع کد نویسی طراحی سایتتان درخواست کنید در ادامه تعدادی از آنها را معرفی خواهیم کرد.
چرا باید سایت را با php طراحی کنیم؟

در طول سالیان گذشته گزینه‌های مختلفی برای توسعه‌وب در دسترس طراحان و توسعه‌دهندگان وب بوده است. برای اولین بار، طراحی سایت با زبان HTML ساده شروع شد، سپس HTML با CSS جایگزین شده و نهایتا این دو زبان با هم ترکیب و مورد استفاده طراحان وب قرار گرفت. با پیشرفت تکنولوژی و ظهور وب‌سایت‌های پویا دو انتخاب اصلی پیش روی طراحان سایت وجود داشت: ASP و PHP.

با توجه به نظرسنجی‌های صورت گرفته نتیجه حاصله محبوبیت بالای 82 درصدی PHP نسبت به سایر زبان‌های برنامه‌نویسی بود، در حالیکه آمار درصد استفاده کمتر از 16 درصدی از ASP.NET را نشان می‌دادند. PHP بیشتر به لطف ادغام آسان‌تر با لینوکس ثابت کرده است که موفق‌تر از سایر زبان‌های برنامه‌نویسی عمل کرده است. و از آنجایی که سیستم عامل‌های منبع باز لینوکس بر روی اکثر سرورهای وب اجرا می‌شوند، بنابراین استفاده از PHP بسیار منطقی به نظر می‌رسد.

    شما می توانید نمونه کار های طراحی سایت لاراول را نیز مشاهده کنید

طراحی سایت با php چه مزایایی دارد؟

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


PHP امروزه یکی از کاربردی‌ترین زبان‌های توسعه وب در جهان است. طیف وسیعی از عملکردهای آن، مجموعه‌ای شگفت انگیز از افزونه‌ها برای گسترش عملکردها، طبیعت منبع باز و پشتیبانی عظیم جامعه آنلاین، PHP را به محبوبیت همیشگی در میان تازه‌کارها و همچنین آژانس‌های توسعه تاسیس در سراسر جهان تبدیل کرده است.

بنابراین چه چیزی باعث می شود PHP زبان برنامه نویسی بسیار محبوب و پرکاربرد در سراسر جهان باشد؟ مزایای زیادی وجود دارند که PHP را نسبت به زبان‌های دیگر محبوبتر می‌کند که عبارتند از:
یادگیری آن آسان و ساده است

PHP یکی از ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی در نظر گرفته می‌شود. در مقایسه با سایر زبان‌های وب، PHP نیازی به مطالعه زیاد و فشرده ندارد. سینتکس PHP منطقی و به خوبی سازماندهی شده است، حتی توابع فرمان نیز به راحتی قابل درک هستند، زیرا به توسعه‌دهنده وب می‌گویند که چه عملکردی را انجام می‌دهند. در نتیجه، در صورت استفاده از این زبان برنامه‌نویسی کار ایجاد و بهینه‌سازی وب برای توسعه دهندگان وب بسیار آسان است.
بسیار انعطاف‌پذیر است

PHP چه در طول یک پروژه در حال انجام و چه پس از اتمام پروژه بسیار انعطاف‌پذیر است. انعطاف‌پذیری در یک زبان برنامه‌نویسی بسیار مهم است، زیرا عملکرد می‌تواند در هر زمان در طول یک پروژه تغییر کند. بهترین بخش در مورد PHP امکان ایجاد تغییرات حتی پس از شروع پروژه است و این باعث صرفه‌جویی در وقت ارزشمند توسعه‌دهندگان وب می‌شود. یعنی یک توسعه‌دهنده نیازی به نوشتن کدهای جدید یا توابع دستوری جدید ندارد، زیرا تغییرات در کدها و توابع موجود قابل انجام و استفاده است.
یکپارچه سازی و سازگاری آسان

PHP با اکثریت سیستم عامل‌ها سازگار است. به راحتی می‌تواند روی پلتفرم‌های مختلف از جمله یونیکس، سولاریس و لینوکس اجرا شود. از آنجایی که می‌توان آن را بدون تلاش با سایر فناوری‌ها مانند جاوا ادغام کرد، نرم‌افزار موجود نیازی به توسعه مجدد ندارد و این خود به نوعی صرفه‌جویی در وقت و پول است.
عملکرد کارآمد

بسته به نحوه کدهای توسعه‌دهنده وب، PHP این پتانسیل را دارد که به یک زبان کارآمد تبدیل شود و می‌توان از آن برای ایجاد تعداد زیادی از برنامه‌ها استفاده کرد. معمولا زمانی که یک وب‌سایت دارای چندین صفحه وب باشد، این زبان برنامه‌نویسی انتخابی است.
مقرون به صرفه

PHP یک زبان وب منبع باز است، از این رو کاملا رایگان است. هیچ هزینه‌ای برای خرید مجوزها یا نرم‌افزارهای گران‌قیمت برای استفاده از این زبان وجود ندارد و می‌تواند به طور موثر با پایگاه داده‌های مختلف مانند MySQL، Apache و PostgreSQL کار کند.

    بیشتر بدانیم : آموزش شی گرایی در php

به برنامه نویس وب کنترل بیشتری می‌دهد

در مقایسه با سایر زبان‌های برنامه نویسی، PHP به توسعه‌دهنده وب‌سایت اجازه می‌دهد تا کنترل بیشتری داشته باشد. برنامه‌نویسان در هنگام استفاده از PHP نباید نگران قرار دادن کدها در جای مناسب باشند، زیرا بین تگ‌ها نوشته می‌شود. از این رو، توابع و کدها تا زمانی که درون تگ‌ها هستند، لازم نیست به ترتیب خاصی نوشته شوند.

طراحی سایت با php چه مزایایی دارد؟
طراحی سایت با php چه مراحلی دارد؟

در ابتدا بهتر است یک محیط مناسب برای توسعه PHP روی دستگاه خود نصب کنید. سپس به یک Notepad برای شروع کدنویسی php و یک وب سرور php (که می‌تواند یک سرور از راه دور یا یک یا دستگاه رایانه محلی باشد) به منظور بارگذاری فایل‌های خود در آن نیاز دارید. در نهایت به یک برنامه FTP برای آپلود فایل‌های خود روی وب‌سرورها نیاز دارید.

در آغاز طراحی سایت با php بهتر است ابتدا ایده خود را روی کاغذ پیاده‌سازی کنید سپس محتوای مورد نظر یا صفحه‌هایی که به یکدیگر لینک دارند را مشخص نمایید. با مشخص شدن ساختار کلی وب‌سایت حال باید به سراغ طراحی سه صفحه اصلی که شامل هدر، بدنه و فوتر است بروید تا ساختار اصلی وب‌سایت ایجاد شود.
طراحی و ساخت هدر (Header)

اولین قدم در فرآیند طراحی سایت هدر  است که بایستی دقت زیادی در طراحی آن به خرج داده شود چون اولین صفحه از یک وب‌سایت است که کاربر با آن مواجه می‌شود پس بایستی به حدی جذاب باشد که مخاطب را در صفحه شما نگه دارد. هدر شامل اطلاعات کلیدی سایت، استاندارد html و ارجاعات css برای مرورگر است که برای طراحی آن بهتر است با ایجاد یک فایل به نام header.html آغاز کنید و سپس اطلاعات مهم و کلیدی هدر را به آن اضافه نمایید.
درج محتوا در بدنه (Body) صفحات سایت php

حال نوبت قرار دادن محتوا در بدنه اصلی یا Body سایت، یعنی محلی که کاربر شروع به خواندن مطالب درج شده در سایت می‌کند، است، ایجاد یک فایل Body.html به منظور قرار دادن محتوا در آن ایده خوبی خواهد بود.
طراحی فوتر سایت (Footer)

فوتر همان قسمتی از سایت است که معمولا اطلاعاتی از قبیل آدرس و شماره تماس، جدیدترین و یا پربازدیدترین مقالات، عضویت در خبرنامه، حق کپی رایت و غیره در آن درج می‌شود. ایجاد فایل footer.php برای طراحی فوتر و درج محتواهای دلخواه در آن نیز الزامیست.

    بیشتر بدانیم : کرک و لایسنس phpstorm

سپس باید این سه فایل HTML را در دایرکتوری html قرار داده و با استفاده از دستور echo در php به منظور کامپایل کردن آنها در یک صفحه منفرد استفاده کنید. بهتر است یک فایل جدید به نام index.php باز کنید و محتواهای زیر را در آن وارد نمایید:

فایل را ذخیره کرده و روی سرور آپلود کنید و سپس با وارد کردن آدرس index.php در مرورگر خود می‌توانید یک صفحه وب کامل را در مرورگر خود ببینید. دقت داشته باشید که فایل واقعی php که در مرورگر باز کرده‌اید تنها از سه خط کد تشکیل شده است. در نهایت می‌توانید خط کد php زیر را که شامل اطلاعات مربوط به هشدار حق کپی رایت و تاریخ سال جاری است به فایل خود اضافه نمایید که در فایل index.php و در زیر فوتر نمایش داده خواهد شد:

در کد دستوری اشاره شده در بالا گزاره date(“Y”) عدد سال جاری را بر حسب چهار رقم نمایش می‌دهد. با مراجعه به وب‌سایت W3Schools و بررسی فهرست‌های آن می‌توانید نحوه نمایش سال را تغییر دهید. استفاده از CSS به منظور موقعیت‌یابی و ارائه شکل و استایل خاص به وب‌سایت و
دی PHP آن هم رایگان!

زمانی که شما اقدام به یادگیری برنامه نویسی می کنید، با بسیاری از محصولات گران قیمت، ویدیویی و کلاس های چند ده ساعته مواجه می شوید.

بسیاری از این محصولات و کلاس ها فاقد جنبه کاربردی بوده و تنها شما را با انبوه اطلاعات و مباحث پیشرفته هر زبان برنامه نویسی رها می کنند. در واقع شما برنامه نویسی را یاد می گیرید اما نمی توانید از آن برای ساختن یک پروژ کامل استفاده کنید.

در این دوره ویدیویی فوق العاده شما زبان برنامه نویسی PHP را با ساختن یک فروشگاه اینترنتی کامل و آن هم رایگان یاد می گیرید.

در این دوره شما علاوه بر آشنایی با مباحث فنی و حرفه ای php طرز کار با آنها را برای ساختن یک پروژه کامل یاد خواهید گرفت.
دوره آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با PHP برای چه کسانی است ؟

تمامی علاقه مندان به زبان برنامه نویسی PHP، تمامی کسانی که می خواهند فورشگاه اینترنتی خود را خود را خود بسازند، افرادی که به دنبال یک آموزش رایگان و خوب برای یادگیری زبان PHP هستند.

خلاصه هرفردی که دوست دارد اطلاعات خود را درباره زبان برنامه نویسی بالا ببرد و بتواند با PHP انواع سایت های مختلف را طراحی کندمی تواند در این دوره به صورت رایگان شرکت کرده و از آموزشات لذت ببرد.
چرا فروشگاه اینترنتی با PHP ؟ چرا رایگان؟

قطعا ساخت فروشگاه اینترنتی آن هم با زبان برنامه نویسی PHP برای کسانی که حتی به صورت حرفه ای با PHP کار می کنند کار دشواری است. چرا که در آن باید از مباحث حرفه ای برای ساخت فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنند.

بنابراین ما با ساخت یک فروشگا اینترنتی می توانیم به راحتی انواع دیگر سایت ها نظیر سایت های شخصی ، شرکتی ، تبلیغاتی را با استفاده از PHP طراحی کنیم.در واقع شرکت در این دوره، همانند شرکت در یک دوره آموزشی با نام آموزش ۰ تا ۱۰۰ طراحی سایت با PHP می باشد.

نکته ای که باید بدانید این است که مباحث در این دوره به روان ترین شکل ممکن آموزش داده می شوند و شما لازم نیست نگران یادگیری این مباحث PHP باشید.
آموزش پروژه محور PHP بهترین و راحت ترین روش یادگیری

چون این دوره به صورت پروژه محور می باشد قطعا یادگیری آن آسان و لذت بخش خواهد بود. آموزش پروژه محور PHP  و از آن بهتر آموزش پروژه محور ساخت فروشگاه اینترنتی با PHP بسیار کار شما را در یادگیری راحت و فعل یادگیری را برای شما بسیار لذت بخش خواهد کرد.

همچنین شما می توانید ویدیو های آموزشی را چندین بار نگاه گرده تا به مطالب آن مسلط شوید.

اما در پاسخ به سوال چرا آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با PHP  باید بگوییم که بخش بزرگی از اهداف مجتمع فنی آریا تهران ارائه آموزش ها و خدمات رایگان به کاراموزان و سایر هموطنان دانش دوست می باشد. بنابراین شما می توانید با خیال راحت از آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی رایگان استفاده کرده و از آن لذت ببرید.
فروشگاه اینترنتی ما چه ویژگی هایی دارد

آموزش رایگان ساخت سایت فروشگاهی با php

از مهمترین نکاتی که درباره این دوره وجود دارد، این می باشد که این فروشگاه اینترنتی چه ویژگی هایی دارد و از چه بخش هایی تشکیل شده است.

فروشگاه اینترنتی که ما در دوره آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با php ، می سازیم دارای ویژگی ها و بخش ها مختلف زیر می باشد.

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


    امکان افزودن، ویرایش و حذف محصولات توسط ادمین
    امکان گذاشتن عنوان، تصویر، قیمت، دسته بندی و توضیحات هر محصول
    ساخت سیستم آپلودر پیشرفته برای آپلود تصاویر در PHP
    ساخت صفحه محصولات و نمایش محصولات در آن
    امکان نمایش خلاصه هر محصول در صفحه محصولات
    ساخت پنل ادمین و مباحث مربوط به امنیت بخش ادمین
    ساخت سیستم نظردهی برای هر محصول
    امکان تایید، عدم تایید و حذف نظرات به وسیله ادمین
    ساخت بخش pagination و یا صفحه بندی سایت
    ساخت بخش دسته بندی برای محصولات
    ساخت بخش سرچ محصولات
    نمایش هر محصول در برگه مجزا
    ساخت برگه سبد خرید و امکان خرید از محصولات

همانطور که میبینید ما در این دوره فوق العاده و به صورت کاملا رایگان اقدام به ساخت فروشگاه اینترنتی با زبان برنامه نویسی PHP و با کمک HTML و CSS خواهیم کرد.
پیش نیاز دوره آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با PHP

آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با php

تنها پیشنیاز برای شرکت در این دوره و یادگیری هرچه آسان تر مطالب داشتن یک دانش مقدماتی  در رابطه با PHP و HTML  می باشد.

شما کافیست در PHP  با متغیر ها و دستورات آشنایی داشته باشید و بتوانید در حد معمول با آن ها کار کنید ضمن اینکه با ساختار کلی صفحات  HTML و CSS نیز کار کرده و آشنایی سطحی با آن ها را داشته باشید.

اگر شما پیشنیاز های ذکر شده را دارید، به شما تبریک می گویم، چراکه می توانید به راحتی در دوره آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با PHP شرکته کرده و از آن لذت ببرید.

اما اگر شما با هیچ یک از پیش نیاز های مربوطه آشنایی ندارید نگران نباشید.

می توانید با حضور در مجمتع فنی آریا تهران و با صرف هزینه اندکی به سرعت PHP را یاد گرفته و در این دوره رایگان شرکت کنید همچنین می توانید مدتی صبر کرده، چرا که پس از این دوره یک دوره آموزش مقدماتی  PHP برگذار خواهد شد.

و شما پس از یادگیری آن مطالب در این دروه شرکت کنید.
درباره دوره PHP بیشتر بدانید

ویدیو ها چگونه هستند

از آن جا که دوره آموزش رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی با PHP ، ویدیویی است، بنابراین کیفیت ویدیو های ضبط شده مهم هستند.

کیفیت ویدیو های ضبط شده ۷۲۰p می باشد که کیفیت بسیار مناسبی برای آموزش های ویدیویی نیز است، ضمن این که سعی شده تا حد ممکن حجم ویدیو ها پایین باشند.

سعی شده ویدیو ها کوتاه باشند و مطالب به صورت کامل و جامع به شما آموزش داده شود.ا
نحوه تدریس
چگونه در این دوره شرکت کنیم
مشخاصت مدرس

حرف آخر!

قطعا آموزش گام به گام php و ساخت فروشگاه اینترنتی به عنوان یک دوره آموزش PHP رایگان، به شما در پیشرفت در دنیای برنامه نویسی کمک خواهد کرد. اما باید بدانید که شما می توانید با شرکت در دوره های حضوری آموزش PHP در آموزشگاه آریا تهران بسیار حرفه ای تر و مسلط تر اقدام به انواع سایت های پیچیده کنید.

بخشی از مطالبی که به صورت حرفه ای در دوره آموزش حضوری PHP آموزشگاه آریا تهران یاد می گیرید شامل:

یادگیری کامل PHP، یادگیری شی گرایی(OOP) در PHP ،یادگیری PDO در PHP، یادگیری کامل MVC در PHP و ساخت فروشگاه اینترنتی با شی گرایی ،شی گرایی و PDO و MVC در PHP ازجمله مباحث آموزشی حضوری در آموزشگاه آریا تهران می باشد.

حتما نظرات خود را در رابطه با این دوره عنوان کنید.

همیشه جویایی یادگیری و به دست آوردن دانش باشید.

دانلود قالب مورد نیاز برای ساخت فروشگاه

شما می توانید برای دانلود قسمت ها روی لینک دانلود آن در بخش هر قسمت کلید کنید و یا برای تماشای آنلاین ویدیو کمی پایین تر به قسمت مربوطه مراجعه نمایید.

قسمت اول - معرفی دوره و نمایش پروژه پایانی
قسمت دوم - ساخت افزودن قالب به پروژه
قسمت سوم - ساخت table برای دسته بندی ها
قسمت چهارم - نمایش دسته بندی ها در فروشگاه
قسمت پنجم - ساخت table و نمایش محصولات در فروشگاه
قسمت ششم - ساخت برگه محصولات تکی
قسمت هفتم - سرچ با دسته بندی ها
قسمت هشتم - ساخت بخش سرچ
قسمت نهم - کار بر روی قسمت ادمین
قسمت دهم - نمایش محصولات و دسته بندی ها در قسمت ادمین
قسمت یازدهم - ساخت بخش حذف محصولات و دسته بندی ها
قسمت دوازدهم - ساخت بخش افزودن محصول و آپلودر عکس
قسمت سیزدهم - افزودن دسته بندی
قسمت چهاردهم - ویرایش محصول
قسمت پانزدهم - ساخت سبد خرید
قسمت شانزدهم (آخر) - درگاه پرداخت و سفارشات و فرم ورود ادمین

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


دانلود صفحه cart

دانلود سورس کامل پروژه






محصولات مرتبط

    دوره ICDL جامع | کلاس icdl فنی حرفه ای | دوره ای سی دی ال حضوری و آنلاین
    دوره ICDL
    4.9
    1296
    1,900,000 تومان
    تاریخ شروع

مدت زمان دوره
نوع برگزاری
ثبت نام
جزئیات بیشتر
مشاوره
دوره آموزش نرم افزار Word
دوره آموزش ورد بازارکاری | آموزش کاربردی ورد بصورت فشرده | کلاس خصوصی و عمومی
5
8
170,000 تومان
ثبت نام
جزئیات بیشتر
مشاوره
دوره آموزش گوگل ادوردز یا تبلیغات گوگل
دوره آموزش گوگل ادوردز
    تایید ثبت نام به ایمیل
    طراحی بخش انتخاب استان
    طراحی بخش نمایش آگهی ها
    طراحی بخش جست و جوی پیشرفته
    طراحی بخش علاقه مندی ها
    طراحی بخش شماره صفحه
    طراحی بخش دسته بندی ها
    طراحی بخش اشتراک گذاری
    طراحی بخش آگهی های مشابه
    طراحی بخش مخفی سازی شماره تماس
    طراحی بخش ارسال ایمیل
    طراحی بخش اسلایدر تصاویر
    طراحی بخش ارسال پیشنهادات
    طراحی بخش پشتیبانی
    طراحی بخش ثبت آگهی رایگان
    طراحی بخش جست و جوی آگهی بر اساس قیمت
    طراحی بخش جست و جوی آگهی بر اساس استان
    طراحی بخش جست و جوی آگهی بر اساس جدیدترین ، ارزان ترین ، گرانترین ها
    طراحی بخش ثبت آگهی
    طراحی بخش مدیریت آگهی
    طراحی بخش مشاهده نظرات
    طراحی بخش مشاهده علاقه مندی ها
    تغییر مشخصات کاربری
    امنیت بالا
    گرافیک بالا
    واکنش گرا بودن
    HTML
    CSS3
    JQUERY
    BOOTSTRAP
    PHP
    AJAX
    PDO
    OOP

 
نمونه تصاویر صفحات طراحی شده در دوره آموزش PHP:

۱)آموزش طراحی سایت مشابه سایت شیپور – صفحه ورود و ثبت نام:

آموزش ساخت سایت شیپور با زبان PHP ,آموزش ساخت سایت شیپور ,شیپور ,آموزش PHP, آموزش برنامه نویسی PHP , آموزش PHP MVC پیشرفته ,آموزش طراحی سایت, آموزش طراحی سایت با php, آموزش طراحی سایت با PHP شبیه سایت شیپور,سایت شیپور,طراحی سایت مشابه شیپور

 

۲) آموزش طراحی سایت مشابه سایت شیپور – صفحه ثبت آگهی:

۳)آموزش طراحی سایت مشابه سایت شیپور – صفحه نیازمندی های استان ها:

آموزش ساخت سایت شیپور با زبان PHP ,آموزش ساخت سایت شیپور ,شیپور ,آموزش PHP, آموزش برنامه نویسی PHP , آموزش PHP MVC پیشرفته ,آموزش طراحی سایت, آموزش طراحی سایت با php, آموزش طراحی سایت با PHP شبیه سایت شیپور,سایت شیپور,طراحی سایت مشابه شیپور

 

۴)آموزش طراحی سایت مشابه سایت شیپور – جستجوی آگهی:

 

۵)آموزش طراحی سایت مشابه سایت شیپور – صفحه آگهی:

 

 

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


در صورت هرگونه نظر ، انتقاد و پیشنهادی در رابطه با این دوره از طریق دیدگاه های این پست می
ل طراحی سایت با PHP

طراحی سایت با PHP در سال های اخیر به عنوان یکی از روش های محبوب و پرطرفدار در میان کاربران توسعه وب شناخته شده است.
آموزش مراحل طراحی سایت با PHP
نویسنده:
صبا عزیزی
۱۴۰۱/۹/۳۰ طراحی سایت با PHP مزایای توسعه وب با استفاده از PHP بخش های مختلف PHP مراحل طراحی سایت با PHP سئو و بهینه سازی سایت

برای سفارش آنلاین طراحی سایت کافیست در سایت ثبت نام نموده و سفارش آنلاین طراحی سایت ثبت نمائید تا بلافاصله فاکتور دریافت نمائید و سپس تصمیم گیری فرمائید.
ثبت سفارش طراحی سایت

طراحی سایت با PHP چگونه انجام می شود؟ پی اپ پی یکی از زبان های برنامه نویسی قدیمی و بسیار محبوب شناخته می شود که از آن جهت طراحی و ساخت نرم افزارهای تحت وب و توسعه و راه اندازی سایت ها استفاده می کنند. طراحی سایت با این زبان برنامه نویسی در بین توسعه دهندگان وب از محبوبیت زیادی برخوردار می باشد. علت محبوبیت این زبان فراگیری و اجرای آسان آن است. طراحی سایت با PHP از مزیت های زیادی برخوردار است که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت.
توضیحاتی در مورد زبان برنامه نویسی PHP

زبان برنامه نویسی PHP به عنوان یک زبان تفسیر کننده شناخته می شود که بر پایه ایجاد صفحات پویای وب طراحی شده است. برنامه نویسان با استفاده از این زبان می توانند به طراحی وب اپلیکیشن های با قابلیت تعاملی بپردازند. منظور از تعاملی بودن دسترسی به امکاناتی در سطح های مختلف برای کاربران می باشد. این امکانات شامل: امکان ذخیره اطلاعات کاربران، امکان ثبت‌نام در سایت، پنل کاربری و امکانات متعدد دیگر که در حال حاضر در همه ی سایت ها مشاهده می شوند.

سایت PHP


طراحی سایت با PHP دارای نقاط قوت زیادی می باشد که یکی از این موارد برخورداری از فریم ورک های بسیار قوی مانند سیمفونی، لاراول است. این فریم ورک ها به شکل رایگان و متن باز ارائه شده اند و قابلیت پشتیبانی از جامعه بزرگی را دارند.
مزایای توسعه وب با استفاده از PHP

مزایای توسعه وب با استفاده از PHP چیست؟ این پرسشی است که بسیاری از کاربران حوزه طراحی وب دارند. اولین مزیت زبان طراحی پی اپ پی این است که برای طراحی وب ایجاد شده است. توابع و دستورات تعریف شده در این زبان به شکل کاملا اختصاصی برای طراحی سایت ایجاد شده است. یکی دیگر از ویژگی های این زبان برنامه نویسی رایگان و متن باز بودن آن است که باعث می شود افراد بدون صرف هزینه ها بتوانند آن را به عنوان زبان اصلی برنامه نویسی برای خود انتخاب کنند.
 
اپن سورس بودن PHP  موجب می شود که همه ی کاربران بتوانند از کد اصلی استفاده کرده و بدون صرف هزینه و دریافت مجوز از آن استفاده کنند. در حال حاضر زبان برنامه نویسی PHP به عنوان یک زبان اساسی و کلیدی به شمار می رود.

یکی دیگر از مزیت های آن مولتی پارادایم بودن آن می باشد. پارادایم به معنای روش های گوناگونی است که جهت یافتن بهترین روش برای انجام عملیات و کار خاص انجام می گیرد. طراحی سایت با PHP از قابلیت مولتی پلتفرم بودن برخوردار است. کاربران می توانند بدون روبرو شدن با هیچ مشکلی پی اچ پی را بر روی انواع سرور ها نظیر اینوکس، مکینتاش و ویندوز اجرا نمایید. این ویژگی باعث می شود که اهمیتنی نداشته باشد کاربر از چه نوع سیستمی استفاده می کند و احتیاج به نصب هرگونه نرم افزار اضافه ای نداشته باشد.
آشنایی با بخش های مختلف PHP

زبان برنامه نویسی PHP از بخش های مختلفی برخوردار است. یکی از بخش های این زبان گیت ها هستند که تقریبا همه فریم ورک های درون این زبان از آن ها استفاده می کنند. زبان برنامه نویسی پی اچ پی دارای  تعدادی فریم ورک های طراحی سایت بسیار معتبر می باشد. یکی از بخش های مهم زبان پی اچ پی هسته زبان است که کدها بر روی آن کار می کنند و پس از ترجمه به شکل خط به خط به اجرای کدها می انجامد.

طراحی سایت PHP


بخش های مختلف PHP شامل دو قسمت دیگر می شود که یکی از آن بخش ها واسط سرویس دهنده ی وب می باشد. پس از ترجمه کدها که توسط هسته صورت می گیرد باید رابطه میان سرویس دهنده اینترنتی و زبان پی اچ پی به وسیله واسط های سرویس دهنده انجام می گیرد. ماژول های تابع بخش دیگر این زبان برنامه نویسی است که به کاربران برای کدنویسی بهتر و سریعتر کمک می کنند.
مراحل طراحی سایت با PHP

مراحل طراحی سایت با PHP چیست؟ در اولین گام برای طراحی سایت توسط زبان پی اچ پی باید سه صفحه را طراحی کنید. این صفحه ها را باید بر مبنای متن ، هدر و فوتر طراحی کنید. در مرحله ی بعدی باید نسبت به بدنه سایت یا Body اقدام کنید. بدنه ی سایت به عنوان بخش محتوایی سایت شناخته می شود که کاربران می توانند اطلاعات مورد نظرشان را در آن قرار بدهند. در مرحله سوم نوبت به فوتر و نام نویسی سایت می رسد که پس از انجام این کار کاربران می توانند محتوای مد نظرشان را به آن اضافه کنند.
در مرحله ی بعد نوبت به ایجاد اسکریپت مقدماتی echo می رسد. برای کامپایل کردن کدهایی که در یک صفحه وارد کرده اید لازم است دستور echo را اجرا نمایید. پس از انجام این کار کاربر یک تابع ابتدایی php را با شیوه فرمت سینتکس php را مشاهده می کند. پس از گذراندن این مرحله می توانید فایل را بر روی سرور بارگذاری نمایید.
طراحی سایت با CMS بهتر است یا PHP

طراحی سایت با PHP بهتر است یا CMS ؟ این یک مسئله بسیار جنجالی در میان کاربران حوزه توسعه وب می باشد. CMS از لحاظ انعطاف پذیری نسبت به پی اچ پی امتیاز بیشتری دارد. در کل استفاده از قالب سی ام اس ساده تر و آسان تر از پی اچ پی است. CMS به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا شناخته می شود می توانید از این پلتفرم برای سئو و بهینه سازی سایت کمک بگیرید. این سیستم مدیریت محتوا نسبت به PHP محبوبیت بیشتری دارد به این دلیل که بهینه سازی سایت امروزه به عنوان یک عامل کلیدی در تعیین رتبه سایت به شمار می رود.

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276



مدیریت وب سایت هایی که با استفاده از پی اچ پی ساخته می شوند به دانش فنی نیاز دارد اما دسترسی به CMS به سادگی صورت می گیرد. امنیت یکی از مهمترین مواردی است که در طراحی سایت اهمیت دارد. گرچه هر دو پلتفرم به صورت متن باز ارائه شده اند اما امنیت PHP نسبتا بیشتر است به همین دلیل از لحاظ امنیتی بیشتر مورد توجه واقع شده است.
کلام آخر

طراحی سایت با PHP در سال های اخیر از محبوبیت بالایی برخوردار بوده است. در حقیقت PHP به عنوان یک زبان سمت سرور اسکریپتی شناخته می شود که از آن برای طراحی سایت استفاده می شود. معمولا از این زبان برنامه نویسی برای اهداف عمومی استفاده می کنند. زبان پی اچ پی به شکل وسیعی برای ایجاد وب سایت استفاده می شود.

مراحل طراحی سایت


از ویژگی های این زبان برنامه نویسی می توانیم به امنیت بالا، هزینه مقرون به صرفه، زمان turn-around سریع تر اشاره کنیم. این موارد باعث شده است که پی اچ پی به عنوان یکی از اولین گزینه ها برای طراحان سایت باشد. زبان PHP بسیار ساده است شما می توانید به راحتی کدها را در این زبان ایجاد کنید.

همانطور که قبلا اشاره کردیم پی اچ پی به عنوان یک زبان متن باز شناخته می شود که بخش زیادی از مستندات آن در دسترس کاربران قرار گرفته است. این زبان برنامه نویسی در کنار انعطاف پذیری بالایی که دارد بر روی پلتفرم های مختلفی قابل اج
ثبت نام


    اهمیت طراحی سایت
    مزایای طراحی سایت با PHP
    تفاوت طراحی سایت با وردپرس و PHP
    طراحی سایت فروشگاهی با PHP
    آموزش طراحی سایت با PHP و MySql
    نرم افزار طراحی سایت با PHP
    مراحل طراحی سایت با PHP
    مزایای ساخت سایت

اهمیت طراحی سایت

در عصر دیجیتال امروزی، داشتن یک وب سایت با طراحی خوب برای هر شرکت یا کسب و کاری که در تلاش برای پیشرفت در دیجیتال مارکتینگ است، بسیار مهم است. یک وب سایت بصری جذاب و کاربر پسند، می تواند در جذب و حفظ مشتریان، ایجاد اعتبار و جلوتر از رقبا تفاوت ایجاد کند.

یک وب سایت اگر خوب طراحی شود، اولین برداشت مثبت را ایجاد می کند. با تعداد بی ‌شمار ‌سایتی که برای جلب توجه رقابت می ‌کنند، کاربران به ‌طور فزاینده‌ ای باهوش شده ‌اند. یک وب سایت حرفه ای طراحی شده نه تنها توجه مخاطب را جلب می کند، بلکه اعتماد و اطمینان را در مشتریان القا می کند. این نشان دهنده حرفه ای بودن و تعهد شرکت شما برای ارائه یک تجربه آنلاین بی نقص است. علاوه بر این، وجود یک رابط کاربری برای درگیر نگه داشتن بازدید کنندگان ضروری است. یک چیدمان به هم ریخته یا گیج کننده می تواند کاربران را از کاوش بیشتر باز دارد و در نتیجه تعداد زیادی از کاربران از دست بروند.

علاوه بر این، یک طراحی زیبا به شناخت و یادآوری برند کمک می کند. عناصر برند سازی ثابت مانند طرح‌های رنگی، تایپو گرافی و تصاویر، انسجام را در پلتفرم‌ های مختلف ایجاد می‌ کنند و هویت شرکت و کسب و کار شما را تقویت می‌ کنند. این سازگاری بصری باعث آشنایی بیشتر می ‌شود، و باعث می ‌شود مشتریان راحت‌ تر برند شما را در میان رقبای آنلاین به خاطر بسپارند.

علاوه بر این، یک وب سایت بهینه شده (سئو)، دید موتورهای جستجو را بهبود می بخشد. پیاده‌ سازی تکنیک ‌های مناسب سئو تضمین می ‌کند که ‌سایت شما در صفحات نتایج موتور جستجو رتبه بالاتری دارد و شانس آن را برای کشف توسط مشتریان افزایش می ‌دهد. با ترکیب کلمات کلیدی مرتبط، ایجاد محتوای با کیفیت و بهینه سازی متا تگ ها، می توانید جریان ترافیک ارگانیک به سایت خود را بهبود بخشید و مزیت رقابتی به دست آورید.

در پایان، سرمایه گذاری در طراحی وب سایت موثر برای هر شرکت یا کسب و کاری که به دنبال موفقیت در بازاریابی آنلاین است، بسیار مهم است. از ایجاد اولین تاثیر مثبت تا افزایش تجربه کاربر و بهبود دید موتورهای جستجو و یک وبسایت با طراحی خوب به عنوان ابزاری قدرتمند برای رشد و مرتبط ماندن در چشم انداز دیجیتال امروزی عمل می کند.
مزایای طراحی سایت با PHP

طراحی وب سایت با PHP مزایای بی شماری دارد. اول این که پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی متن باز (Open source) است که به طور گسترده در جهان برای توسعه وب استفاده می شود. محبوبیت آن از سادگی و سهولت استفاده آن ناشی می شود و برای توسعه دهندگان با تجربه و مبتدیان قابل دسترسی است.

یکی از مزایای کلیدی استفاده از آن برای ساخت وب سایت، انعطاف پذیری آن است. این امکان تولید محتوای پویا را فراهم می‌ کند و سایت‌ ها را قادر می ‌سازد اطلاعات شخصی ‌شده را بر اساس ورودی کاربر یا جستجو های پایگاه داده نمایش دهند. کتابخانه های گسترده پی اچ پی که از توابع و Framework های داخلی بهره می برند که قابلیت استفاده از آن را بیشتر می کند. توسعه ‌دهندگان می ‌توانند از این منابع برای ساده ‌سازی فرآیند کد نویسی و ساخت سریع عملکرد های پیچیده استفاده کنند. علاوه بر این، PHP از پایگاه های داده مختلف پشتیبانی می کند و آن را با MySQL و PostgreSQL سازگار می کند.

یکی دیگر از مزایای قابل توجه و مهم، عملکرد آن است. به عنوان یک زبان برنامه نویسی سمت سرور، قبل از تحویل خروجی نهایی HTML به مرورگر مشتری، روی سرور اجرا می شود. این فشار روی سمت مشتری را کاهش می‌دهد و زمان بارگذاری سریع‌ تر صفحات وب را تضمین می‌کند. علاوه بر این، از پشتیبانی عالی جامعه برنامه نویسان برخوردار است. با جامعه توسعه دهندگان گسترده ای که دائما دانش خود را به اشتراک می گذارند و به رشد زبان کمک می کنند، عیب یابی مشکلات یا یافتن راه حل ها آسان تر از همیشه می شود.

در نتیجه، ساخت سایت با PHP طیف وسیعی از مزایای مانند انعطاف پذیری، کتابخانه های گسترده، سازگاری با پایگاه های داده، عملکرد بهبود یافته و پشتیبانی قوی جامعه را فراهم می کند. این مزایا PHP را به گزینه ای عالی برای ایجاد وب سایت های پویا و کارآمد که مطابق با استانداردهای مدرن در توسعه وبسایت در سراسر دنیا هستند تبدیل می کند.

تاریخچه PHP

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


Hypertext Preprocessor یک زبان برنامه نویسی متن باز است که به طور گسترده استفاده می شود و نقش مهمی در شکل دادن به وب مدرن داشته است. این زبان که به دلیل ضرورت در اواسط دهه 1990 توسط Rasmus Lerdorf به عنوان مجموعه ‌ای از اسکریپت ‌های Perl، برای انجام وظایف وب‌ سایت شخصی او ایجاد شد، به سرعت توجه ها را به خود جلب کرد و به یک زبان برنامه نویسی سمت سرور تبدیل شد. در سال 1997، Zeev Suraski و Andi Gutmans هسته را بازنویسی کردند و نسخه 3 را منتشر کردند. این یک نقطه عطف برای PHP بود، زیرا ویژگی های کلیدی مانند پشتیبانی از پایگاه داده های خارجی و بهبود عملکرد را معرفی کرد. انتشار PHP 4 در سال 2000 پیشرفت های بیشتری، از جمله یک مدل برنامه نویسی شی گرا بهبود یافته و پشتیبانی بهتر از توسعه وب را به همراه داشت. این نسخه جایگاه پلتفرم را به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور مستحکم کرد.

به طور کلی، این زبان بر اساس نیازهای توسعه دهندگان وب در سراسر جهان ساخته شده است. زبان برنامه نویسی PHP از آغاز خود به عنوان یک زبان برنامه نویسی ساده تا وضعیت فعلی به عنوان یکی از پرکاربردترین زبان ها برای توسعه وب، استفاده شده و تطبیق پذیری خود را در طول زمان ثابت کرده است. همانطور که تکنولوژی به پیشرفت خود ادامه می دهد، دیدن اینکه چگونه برای برآورده کردن نیازهای توسعه وب مدرن بیشتر تکامل می یابد بسیار جذاب خواهد بود.

طراحی سایت فروشگاهی با PHP
تفاوت طراحی سایت با وردپرس و PHP

طراحی وبسایت را می توان به روش های مختلفی انجام داد که وردپرس و PHP دو گزینه محبوب هستند. WordPress یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که فرآیند ایجاد و مدیریت وب سایت ها را ساده می کند. طیف گسترده ای از تم ها و پلاگین های از پیش طراحی شده را ارائه می دهد و آن را برای افرادی که دانش کدنویسی گسترده ای ندارند، کاربر پسند می کند. از طرف دیگر، PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است که برای توسعه صفحات وب پویا استفاده می شود. طراحی سایت حرفه ای با PHP در مقایسه با وردپرس، انعطاف و کنترل بیشتری ارائه می دهد و توسعه دهندگان این آزادی را دارند که عملکرد های سفارشی ایجاد کنند و وب سایت را مطابق با الزامات مدنظرشان تنظیم کنند.

وردپرس اغلب به دلیل سادگی و سهولت استفاده مورد علاقه است، در حالی که روش های دیگر برای کسانی که به دنبال گزینه های سفارشی سازی پیشرفته تر هستند، جذاب است. با این حال، وردپرس در مورد طراحی های پیچیده یا عملکردهای منحصر به فرد محدودیت هایی دارد. در چنین مواردی، زبان های برنامه نویسی انعطاف پذیری و مقیاس پذیری بیشتری ارائه می دهند.

در نهایت، انتخاب به محدوده، پیچیدگی و نیاز های خاص پروژه بستگی دارد. اگر سادگی و راه اندازی سریع در اولویت هستند، وردپرس یک انتخاب ایده آل است و برای طراحی های پیچیده تر یا قابلیت های سفارشی شده، زبان های برنامه نویسی سمت سرور کنترل و سازگاری بیشتری را ارائه می دهد.
طراحی سایت فروشگاهی با PHP

ساخت سایت فروشگاهی با PHP نیاز به برنامه ریزی دقیق و توجه به جزئیات دارد. هدف ایجاد یک تجربه خرید آنلاین چشم نواز و موفق برای مشتریان است. در اینجا چند نکته کلیدی برای طراحی سایت PHP فروشگاهی موفق آورده شده است. ابتدا روی طراحی رابط کاربری (UI) تمرکز کنید. از طرح‌ بندی‌ های تمیز، منوهای ناوبری پاک و آیکون‌ هایی که به راحتی قابل تشخیص هستند برای راهنمایی کاربران در سایت استفاده کنید. اصول طراحی ریسپانسیو را اجرا کنید تا مطمئن شوید که وب سایت در همه دستگاه ها عالی به نظر می رسد. از پایگاه داده برای ذخیره اطلاعات محصول مانند نام، توضیحات، قیمت و تصاویر استفاده کنید. از ویژگی های زبان برنامه نویسی شی گرا می توان برای ایجاد کلاس هایی برای محصولات، دسته ها و فیلترها استفاده کنید. این امکان مدیریت و سازماندهی آسان موجودی شما را فراهم می کند.

برای فعال کردن تراکنش ‌های یکپارچه، پرداخت امن را برای مشتریان فراهم کنید. تکنیک های رمزگذاری مانند SSL (لایه سوکت ایمن) را برای محافظت از داده های حساس در طول فرآیند پرداخت پیاده سازی کنید. قابلیت جستجو را در نظر بگیرید تا به کاربران کمک کند محصولات را سریع پیدا کنند. از توابع داخلی یا کتابخانه ها، برای پیاده سازی الگوریتم های جستجوی قدرتمندی که فاکتورهایی مانند ارتباط و محبوبیت را در نظر می گیرند، استفاده کنید.

در نهایت، وب سایت را برای سرعت و عملکرد بهینه سازی کنید. با فشرده سازی تصاویر، بهینه سازی کوئری های پایگاه داده، زمان بارگذاری را به حداقل برسانید. به طور منظم کد خود را آزمایش و اشکال زدایی کنید تا از عملکرد روان اطمینان حاصل کنید. با پیروی از این دستورالعمل‌ها، می‌توانید یک فروشگاه اینترنتی PHP طراحی کنید که از نظر بصری جذاب، کاربر پسند، ایمن و کارآمد باشد و یک تجربه خرید آنلاین استثنایی برای مشتریان فراهم می‌کند. اگر قصد ایجاد وبسایت فروشگاهی برای کسب و کار خود را دارید، می توانید با شرکت طراحی وبسایت دارکوب با بیش از 20 سال تجربه که 4000 سایت طراحی شده موفق در کارنامه دارد، تماس بگیرید. وقتی می‌توانید چیزهای خارق‌ العاده‌ای خلق کنید، به متوسط ​​بودن راضی نباشید. ردپای خود در دنیای دیجیتال مارکتینگ را با ما محکم کنید و پتانسیل واقعی کسب و کار خود را آزاد کنید. همچنین می توانید از قالب های آماده فروشگاهی و شرکتی دارکوب، که با بالاترین کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته ارائه می شوند، استفاده کنید. در ضمن شما می توانید نمونه سایت های طراحی شده با PHP را مشاهده فرمایید.
آموزش طراحی سایت با PHP و MySql

وقتی صحبت از آموزش طراحی سایت با PHP پروژه محور می شود، باید از اصول اولیه شروع کرد. ابتدا باید کار را با یادگیری مبانی HTML و CSS شروع کنید، زیرا اینها بلوک های اساسی برای هر صفحه وب هستند. از آنجا به تدریج با زبان PHP و مفاهیمی مانند متغیرها، آرایه ها، حلقه ها و دستورات شرطی آشنا شوید. برای ارائه تجربه عملی، باید دانشجویان تشویق شوند تا روی پروژه های دنیای واقعی کار کنند. این نه تنها درک آنها از طراحی وبسایت را تقویت می کند، بلکه به آنها یاد می دهد که چگونه دانش خود را برای حل مشکلات عملی به کار ببرند. آموزش PHP همچنین باید شامل موضوعاتی مانند یکپارچه سازی پایگاه داده با استفاده از MySQL یا سایر سیستم های مدیریت پایگاه داده باشد. این به دانشجویان این امکان را می ‌دهد تا ‌سایت‌ هایی پویا ایجاد کنند که می ‌توانند با ورودی کاربر تعامل داشته باشند و داده‌ ها را به صورت ایمن ذخیره کنند.

اگر قصد یادگیری طراحی وب سایت با PHP یا آموزش طراحی سایت با وردپرس را دارید می توانید در کلاس های آموزشگاه دارکوب ثبت نام کنید. در دارکوب، ما به یادگیری عملی اعتقاد داریم. مدرسان مجرب و با تجربه ما که سابقه ی زیادی در این رشته دارند، شما را در هر مرحله از فرآیند، از درک اصول پی اچ پی تا پیاده سازی تکنیک های پیشرفته برای صفحات وب، راهنمایی خواهند کرد. در آموزش ساخت سایت فروشگاهی با PHP، شما با کار بر روی پروژه های دنیای واقعی در این دوره های آموزشی، تجربه عملی به دست خواهید آورد و با تمرین می توانید یک پروژه طراحی سایت با PHP را به تنهایی انجام دهید. همچنین طراحی قالب سایت با PHP را آموزش می بینید. این کلاس ها به شکل های حضوری، آنلاین و فیلم آموزش طراحی سایت با PHP برگزار می شود.
نرم افزار طراحی سایت با PHP

پی اچ پی به دلیل تطبیق پذیری و سهولت استفاده، مدت هاست که یک انتخاب محبوب برای توسعه وب سایت بوده است. این نرم افزار های طراحی سایت رایگان هستند و محیط کد نویسی مناسبی را برای توسعه دهندگان فراهم می کنند تا وب سایت های پویا و تعاملی ایجاد کنند که نیازهای مشتریان خود را برآورده کند. یکی از این نرم افزارها PhpStorm است، یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) که به طور خاص برای زبان برنامه نویسی PHP طراحی شده است. با ویژگی های قدرتمند آن مانند تکمیل کد، ابزارهای اشکال زدایی و یکپارچه سازی کنترل نسخه، توسعه دهندگان می توانند گردش کار خود را ساده کرده و کد تمیز و کارآمد بنویسند.

یکی دیگر از نرم افزارهای قابل توجه Sublime Text است، یک ویرایشگر متن سبک و در عین حال قدرتمند که از برجسته سازی سینتکس پی اچ پی پشتیبانی می کند و طیف وسیعی از افزونه ها را برای عملکردهای بیشتر ارائه می دهد. رابط کاربری مینیمال و تنظیمات قابل تغیر آن، آن را در میان توسعه دهندگانی که سادگی را به بهره وری ترجیح می دهند، محبوب می کند. برای کسانی که به دنبال گزینه های منبع باز هستند، Eclipse PDT وجود دارد، یک IDE که پشتیبانی گسترده را همراه با زبان های دیگر ارائه می دهد. معماری ماژولار آن به برنامه نویسان این امکان را می دهد که محیط کد زنی خود را با افزودن یا حذف ویژگی های خاص مطابق با نیاز خود سفارشی کنند.

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoft.ir
09367292276azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276
azsoftir@gmail.com

azsoft.ir

09367292276


در آخر، بیایید ویژوال استودیو کد (VS Code) را فراموش نکنیم. این ویرایشگر متن همه کاره در سال های اخیر به دلیل رابط بصری، اکوسیستم پلاگین گسترده و ادغام یک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.